MAKE-OVER I LEJLIGHEDEN

VORES NYE SPISEBORDSSTOLE

Indeholder sponsoreret indhold

 

Hej mine kære.

Det er ikke så meget der bliver skrevet her på bloggen, men synes bare det meste af det jeg poster, giver bedre mening på instagram? eller savner i jævnlige blogindlæg?

Anyways, så har vi jo været igang med at lave lidt om i lejligheden som i kunne se i indlægget her, og vi har i den forbindelse også bestilt nye spisebordsstole. Vi har viiiirkelig ledt længe efter de rigtige og fandt endelig nogle på nimara, som er dem i ser på billedet ovenfor. Det har været svært synes vi at finde dem der passede perfekt til vores unikke spisebord fra Morten Voss, som er lys beton – og at det samtidigt skulle passe ind i vores ‘velour’ glam stil. Det er helt vildt så mange af jer der følger med i vores indretningsprojekter, hehe, det er mega nice!

Well nu venter vi bare på at modtage vores nye spisebordsstole og så er spisestuen snart ved at være færdig også. Nimara har virkelig meget cute interiør og har været inde og kigge på deres møbler flere gange, da jeg synes de har et hav af fine spisebordsstole, det stod altså også mellem 4 forskellige hehe. Hvad synes i?

KYS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKE-OVER I LEJLIGHEDEN