VORES NYE SPISEBORDSSTOLE

CHEERS TO A NEW YEAR AND THE END OF AN ERA

… Hej guys og well, velkommen tilbage til bloggen.

Jeg har ikke skrevet herinde for a while, da mit fokus har været mere på IG og har forsøgt at finde ud af hvor mit fokus skulle være og hvorvidt jeg stadig skulle bruge bloggen. Da jeg ved at en del af jer stadig læser med herinde, har jeg valgt stadig at have fokus på bloggen sideløbende med Instagram, jeg forklarer lige nærmere længere nede.

Anyways, jeg sidder lige i vores ny-dekoreret spisestue og nyder et glas rødvin (ofc), alt i mens jeg sidder med en vildt mærkelig følelse i kroppen (in the most amazing way though), da jeg idag har haft sidste dag i Magasin, som de sidste 2,5 år har været min arbejdsplads – since something new is coming my way. Det er min STØRSTE drøm der er gået i opfyldelse, det i sig selv er mega crazy og så blev det pludselig bare meget virkeligt for mig idag, at min tid på floor i butik er slut. This is it (sippin redwine)…

Som i ved har jeg kæmpet i nogle år med at catche “the dream job” indenfor digital marketing, hvilket har været lidt af en udfordring, da jeg ikke har en uddannelse herindenfor. Jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at forbedre mine kompetencer indenfor faget, sideløbende med mit fuldtidsjob og håbet at dét kombineret med min egne erfaringer indenfor området, kunne gøre mig kvalificeret. Jeg tror også at det har taget sin tid for mig at finde ud af hvorvidt det var mine SoMe der skulle være min levevej, eller mit full-time job og det har derfor også været kompliceret for mig at navigere rundt i og vælge hvad jeg skulle prioritere. Igennem min personlige rejse i år, er jeg nået frem til at det er mit ‘full-time’ job der skal være min karriere vej og der er dér jeg får min energi, styrke og selvtillid og jeg holder derfor mine SoMe på et mere casual level. Jeg tror dermed også at det kan holde mig langt mere committet til jer, da jeg kan mærke at jeg allerede nu har et langt mere afslappet forhold til mine SoMe og jeg ikke føler mig presset. For mig handler mine SoMe virkelig også om emner der skal komme fra hjertet, det skal være ærligt og være mig. Jeg kan ikke leve af det her og slet ikke eftersom at jeg takker nej til kampagner, fordi jeg ikke bare gør ting for penge, men fordi det er noget jeg tror på. Og al respekt til dem der gør det og som også kan leve af det, det føles bare ikke rigtig hos mig – men det er jeg sikker på at i har fuld forståelse for.

Ej men altså.. nu skal jeg nok lade være med at trække den længere. Jeg har fået job som Digital Advocate Nordics hos Benefit Cosmetics AAAAAARG!!!!!! Det er så surreal og jeg bliver helt ked af det (again in a good way), når jeg tænker tilbage på hvor meget jeg har kæmpet for det her og hvordan det her år bare har været et a mine værste ever og det så ender like this. Det her er lige et moment jeg er nødt til at tage helt ind og virkelig takke mig selv and be proud AF. I MADE IT, I FUCKING MADE IT. Jeg starter allerede på torsdag og er så mega spændt og bange på samme tid, kan ikke vente med at sprede brow-energy og confidence all over nordic.

Med det sagt vil jeg gerne takke alle der har været omkring mig på min rejse og til dem som altid har set det bedste i mig og troet på mig, thanks for not giving up on me when i did!

AND ONE BIG CHEERS AND HAPPY NEW YEAR! Ønsker jer ALT det bedste, og så ses vi på den anden side.

Great talk, LOVE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES NYE SPISEBORDSSTOLE