CHEERS TO A NEW YEAR AND THE END OF AN ERA

SPISESTUE FØR/EFTER

Indlægget indeholder reklame

OK, jeg har virkelig en history of dekor efterhånden, med alt for meget om dekorering og fejlkøb – we all know that. Nu har jeg lang om længe sluttet fred med min stilforvirring (until next time, haha) og vi har endelig fået spisestuen mere eller mindre på plads og er stort set færdige, og jeg elsker det virkelig. Jeg har haft så svært ved at ramme den stil jeg gerne ville have (også svært når man ikke ved hvad man vil have) og har derfor lavet alt for mange stress/impuls køb af møbler. Jeg synes også det har været mega svært at få det sådan rigtig hyggeligt og så det føltes hjemligt, det gør det virkelig nu. But omg it was so nasty before, what was i thinking, haha. I får lige før/efter billeder nedenfor, samt links til møbler etc.

FØR

 

EFTER

//SPISEBORD: MORTEN VOSS FLIGHTDECK//STOLE: her//SPEJL: her//LAMPE: her//GARDINER: her//VASE: H&M Home//LYSESTAGER: her//

Hvad synes i? Vi har også et vitrineskab stående i spisestuen, men jeg føler stadig at vi mangler noget i det ene hjørne, any ideas? Jeg er btw. virkelig ved at rydde op i lejligheden idag og på loftet, så der kommer en masse ting til salg på @melanienorskovsellout .

KYS og god weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEERS TO A NEW YEAR AND THE END OF AN ERA