SPISESTUE FØR/EFTER

MENTAL UPDATE: HVORDAN HAR JEG DET?

Hej guys.

Jeg håber i har nydt jeres weekend, jeg har virkelig bare leget sofakartoffel and did’nt feel guilty for it at all! Det er faktisk noget jeg har svært ved, at slappe helt af og lave ingenting uden at få dårlig samvittighed over det – men jeg er virkelig blevet bedre til at lytte til hvad jeg har brug for og lyst til og apropos det, så har en del af jer spurgt mig på instagram hvordan jeg har det mentalt, og jeg tænkte derfor at skrive et indlæg, da en del har ændret sig.

Jeg er in a really good place lige nu. Jeg var ret bevidst om hvad det var der trickede min stress/depression, og det er jo et ret stort step i procesen, hvis du allerede ved hvad der er galt, har du alverdens muligheder for at ændre det. For mig handlede det meget om ikke at være god nok, på en ekstrem overrumplende måde som kunne slå mig helt ud. Det var primært ift. min karriere at jeg ikke følte mig god nok og fordi jeg ikke var der hvor jeg havde forventet jeg skulle være i mit liv. – Og helt ærligt, hvem var skuffet over mig, udover mig selv? ingen! Det hele er bare en inner battle med de dæmoner der konstant fortæller en at man ikke er god nok, at man aldrig bliver til noget, at man ikke er noget etc. Jeg bliver så knust når jeg er tilskuer til andre der har det på den her måde, for vi ér alle gode nok og vi ér alle noget og vi fortjener alle at have det godt!

Jeg har kæmpet i mange år for at forbedre mine kompetencer indenfor digital marketing, SoMe etc., på trods af at jeg valgte ikke at studere. Det har været rigtig svært, da jeg føler at der er en hvis norm i Danmark ift. sådanne stillinger, hvor det forventes at man har en bachelor eller kandidat indenfor det givne område for at blive taget i betragtning. Jeg har alligvel haft valgt ikke at gå i skole på fuldtid, men tog nogle fag indenfor kommunikation hos CPH business og søgte stillinger når der var noget interessant. Jeg har fået afslag på rigtig mange stillinger og er nærmest ikke blevet inviteret til nogle samtaler, så det har været en mental kamp, i at man hele tiden følte at man blev bekræftet i at man ikke var god nok.

Jeg havde min store nedtur 2019, hvor jeg valgte at gå fra for en tid på arbejdet og tage mig selv og mit helbred seriøst! Jeg startede bla. til psykolog og forsøgte ellers at få mit mentale helbred tilbage på rette spor. Det var også der det gik op for mig at jeg ikke kunne være i den job situation jeg var i længere, fordi det drænede mig for energi og gjorde mig ulykkelig. Så siden vi kom hjem fra USA i oktober, søgte jeg intensivt jobs og sørgede for at gå all in på det. Jeg nåede dog ikke at søge meget før jeg fandt stillingen som Digital Advocate Nordics hos Benefit Cosmetics, som virkelig var the DREAM job! Det var så meget mig og oveni et brand hvor min personlighed er det perfekte match til deres DNA, sassy, funny, empowering! Da jeg så stillingsopslaget sad jeg dog med en følelse af, at det var noget jeg ikke kunne leve op til (cus your fucked up mind will tell you that), jeg valgte at søge det alligevel, for hvad havde jeg at miste? Da jeg var til min første samtale blev jeg dog også overbevist om, at alt det her var jo noget jeg kunne i forvejen, so what are you so afraid of?

Anyways, som mange af jer jo nok ved, SÅ FIK JEG JOBBET – i kan læse mere om det her. Det jeg bare prøver at sig er, lad være med at lade jeres minds play tricks with you og fortælle at der er noget i ikke kan, IF YOU WANT IT YOU WILL GET IT! Trust me! Hvis jeg kan, så kan du også!

Hvordan har jeg det så nu? Jeg synes stadig det er så surreal når jeg tager mod kontoret om morgenen, at det er dét der er min nye tilværelse nu – det føles så fedt! Det er som om at en tung byrde er fjernet fra min skuldre og at jeg kan trække været igen og mærke mig selv. Det gik også op for mig da jeg holdte fødselsdag sidste lørdag, at jeg har fået en helt anden ro indeni. Den der konstante stræben efter alt bare skal være perfekt til mindste detalje and everything (det er self. super fint at stræbe efter perfektion, men jeg kunne virkelig være for meget og stressede sygt meget over det), var bare blevet vendt til en sådan “it is what it is”, måske jeg endelig føler mig god nok? og ikke føler jeg skal bevise noget over for nogen? Så jeg har det rigtig rigtig godt, virkelig! Dermed ikke sagt at jeg ikke stadig kan have mine inner deamons, som prøver at ødelægge det hele for mig, men jeg er blevet bedre til at lukke af for det og fortælle mig selv at jeg er god nok og jeg er lige som jeg skal være.

So CHEERS TO THAT AND CHEERS TO YOU <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPISESTUE FØR/EFTER