A good deed

Goodmorning sunshines!! Jeg er begyndt, eller blevet meget besat a min træning, kost og 'vægt'. Eller man kan sige at vægten jo som sådan ikke er så betydelig, da muskler vejer mere end fedt og alt det der og det handler i bund og grund bare om at jeg gerne vil se slank og fit ud. Jeg vejer mig hver morgen, men skriver kun ned en gang om ugen hvad jeg vejer. Men at veje sig hver morgen, giver bare en idé om om man har spist noget forkert eller noget. Og jeg taber mig aldeles ikke ved IKKE at spise, da det er meeeeget usundt og spiser derfor de der 5-6 gange om dagen. Men nok om det, det skal jeg nok fortælle meget mere om en anden dag. Men ja jeg løber derfor og stort set hver morgen, for at holde mig igang! Nu har min vægt svunget mellem 58-59kg de sidste 3-4uger og hvor jeg dog inderligt gerne vil se 57 snart! Om det så bare er 57.9. Er bare træt af at se på 58 og 59!! :D. Så da jeg gik i seng igår vejede jeg 58.5, og så tænkte jeg bare. Sådan! Så kommer jeg liige under 58 imorgen. But hell no. Måtte sige godmorgen til min gode gamle 58. Damn it, men der er ikke langt!
Idag skal jeg møde min frisør i Kongestolen kl10.30 sjap! Og så skal vi ud og lave lidt velgørenhed! Vi skal nemlig klippe hjemløse! Og det glæder jeg mig meget til! De bliver så spændene og hyggeligt. Og så kan jeg godt lide at hjælpe andre mennesker, ved at gøre en god gerning. Jeg skriver selvfølgelig videre på indlægget herinde senere, så i kan læse hvordan det er gået, og se lidt billeder. Btw har jeg tænkt mig at tage snacks med.. Men det skal være sundt! Måske gulerødder? Det tror jeg de vil blive glade for i Kongestolen!!(NOOT)

TTYN kæreste læsere! KYYYYS & hav en fantastisk dag! Og hvis i skal ud og nyde solen, så husk de 3xS!! Haha

..... Continued
Så. Undskyld jeg først skriver idag, og ikke igår som lovet. Men jeg brugte lidt kvalitetstid med min elskede kæreste som arbejder hele tiden :(. Og vi var ude og spise belgiske vafler med vanilje is ved søerne! Very important! Hihi. Ligefor tiden(på trods af vores meget strenge diet), spiser vi faktisk en mere eller mindre stor is om aftenen. Mmmh, det er så svært at holde sig fra det her om sommeren! Men man må heller ikke blive fanatisk og så længe man gør det med måde er det vel ok, i guess..
Men jeg var jo ude og klippe/trimme hjemløse igår sammen med min frisør, Kongestolen. Jeg tror vi eller rettere sagt de fik klippet godt 30 hjemløse kvinder og mænd. Det var så hyggeligt, men også meget specielt på mange punkter. De fleste var udenlandske, så de var meget svære at kommunikere med, på trods af at de ikke snakkede engelsk. Og selvom de fik en gratis klipning, var de heller ikke blege for at komme og bede om at få det rettet op til flere gange. Så skulle der lidt mere hår af, eller det ene eller det andet :). Der var også en mand som blev meget sur over at vi ikke havde ordnet hans skæg ordenligt, we dont even do moustaches! Jeg tog mig kærligt at trimningen, da det var det eneste jeg kunne finde ud af(hvis det altså bare skulle se nogenlunde pænt ud! Haha
Så kom en dansk herre og skulle klippes. ALLE mændene skulle have samme frisure. Kort i siderne og langt på toppen. Den klarer jeg! Da jeg næsten er færdig siger jeg; hold da kæft! Den har jeg sguda klaret meget godt af en ikke-frisør at være. SÅ sjovt! Og det var faktisk meget pænt! Men fik dog lige en af frisørerne fra Kongestolen til at rette det til.
Men det var alt i alt en meget interessant dag. At komme tæt på den har slagsmennesker og deres verden. Det er ikke noget man gør til verden. Men jeg synes virkelig at langt de fleste virkede som nogle rare, livsglade mennesker.

Ok, first of all... How the F*** do i turn this thing on!?
Heeeeere we go! :b
Done.. Nu skal jeg ud og træne med min lækre kæreste!<3
See you :-*

Synes godt om

Kommentarer