A little rain & a little Armani

Øv et kedeligt gråt vejr at stå op til imorges! Og mig som håbede og troede vitterligt, at den danske sommer endelig var trådt til. For alvor! Men næh nej, hvad (bogstaveligt talt) regnede jeg dog med.. Jeg må indrømme at jeg også droppede min sædvanlige morgenløbetur rundt om søerne, da jeg ærligt talt ikke orkede det. Man bliver bare SÅ større et B menneske(eller C), når vejret er dårligt.
- Og så er jeg såmænd også begyndt at læse. Jacob havde en bog liggende... som jeg nu læser. Til min store overraskelse faktisk! Det har aldrig rigtig sagt mig noget at læse.. Den eneste bog jeg kan huske jeg rigtig har læst hedder 'Bergdorf blondiner'(og er iøvrigt rigtig god!). Denne her er dog af lidt anden genre, den hedder 'Headhunterne' og af skrevet af en forfatter der hedder Jo Nesbø. Den er faktisk spændene og det er faktisk utrolig så meget mere klog man allerede føler sig af at læse en bog! .. Men det skader mig vel ikke!? Hahah. Det er så sådan jeg får dagene til at gå! Soooo interesting. Nårh ja og så har jeg også købt en fodbold til Jacob idag.(Manchester United ofcourse!).

.. I needed something to cheer me up, so i got new babies!! Okay, jeg har gået forbi denne her butik på vesterbrogade utallige gange som hedder Annabell(www.Annabell.Dk). Den ligger lige på et lille hjørne lige i starten af vestebrogade, og er fyldt med gaaaaaaaver! - Versace, Moschino, Valentino red, Armani - i lækre tasker, ballerinaer, kjoler, blazer- you just keep'em going!. Når det først kommer til mærker og lækker kvalitet... Bliver jeg svaaag. SÅ svag!(No good).
Jeg er altså som sagt gået forbi den her butik, drømmende, utallige gange, også igår da mig og Jacob var på vej hjem fra træning og jeg så at der var -40%, OG at der var de her riiiiigtig lækre Armani Jeans ballerinaer.. Jeg blev SVAG! Jeg har INGEN dømmekræft når først jeg ser et godt tilbud(hvad enten det er et godt tilbud eller ej, bilder jeg ihvertfald mig selv ind at der ER et godt tilbud).
I you aaaaall know how it ended up!? - Jeg gik derind idag på vej hjem fra strøget.. Jeg kiggede på dem.. Jeg prøvede dem(SOLGT!).. Jeg tænkte over det.. Jeg gik.. Jeg talte med Jacob om de her sko(Som han jo nok kunne forstå var et uimodståeligt tilbud).. Jeg tog en beslutning.. Jeg gik tilbage.. Jeg købte dem. VUPTI. - De er såååå flotte og jeg ELSKER dem!!
Hvis du en dag skal til strøget at shoppe, vil jeg VARMT anbefale at smutte forbi Annabell(www.Annabell.Dk), det ligger 5min gågang fra hovedbanegården. And its aaaaall worth it!
This must be one of the next buys in this amazing shop!<3
Sleep tight lovers! KYS M

Synes godt om

Kommentarer