A whole new chapter!

Blogger sent idag da jeg har haft en mega lang dag, og har faktisk lige siddet og lavet hele mit blogindlæg en gang, men så har den af en eller anden grund slettet det hele ;(. Men anyways, så har jeg haft en virkelig fab. dag! Jeg stod op kl 9 imorges(hvilket er meget tidligt oppe i mit hovede). Så har ryddede jeg lidt op og tog opvasken, da jeg fik besøg kl10.30. - af hvem kan jeg dog ikke afsløre, men kan sige så meget at det er et nyt og spændene projekt, som jeg forhåbentlig skal være en del af! Btw, i will let you now everything about it asap<3

Derudover har jeg været på besøg hos Zanne Bech, som er en fantastisk kvinde og en som alle kunne lære rigtig meget af! - Jeg har været på udflugt med Se&Hør, og kan ikke sige så meget andet end at jeg aldrig har haft det bedre! Jeg ligger et par billeder ud af dagens oplevelser, og så må i ellers huske at købe Se&Hør i næste uge ;).

Her til aften har jeg modtaget en rigtig dejlig pakke fra CHAKANA<3 - De laver de smukekste smykker og så går det til velgørenhed, hvilket betyder rigtig meget for mig da jeg synes at man skal hjælpe hvor man kan. Jeg laver et indlæg om CHAKANA også på et tidspunkt, men i mellemtiden kan i jo lure dem lidt på deres facebook-side http://www.facebook.com/groups/113126902083310/#!/CHAKANA.jewelry?fref=ts. Det er så også det eneste positive jeg har fået med posten idag! Har fået sååååå mange regninger! But thats life ;).

Nu vil jeg snart smutte i seng, har en masse jeg skal nå imorgen! Og jeg skal nok holde jer opdateret! Sov fantastisk, elsker jer alle som følger med på min blog!!<3 - Vil gerne sige igen, at jeg meget gerne vil lave videoer til jer så snart som muligt! KÆMPE KYS HERFRA

Synes godt om

Kommentarer

Louella Rosen,
An impressive share! I've just forwarded this onto a co-worker who had been conducting a little Help with kids homework on this. And he actually bought me dinner due to the fact that I stumbled upon it for him... lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending time to discuss this issue here on your site.
emasocial.org/blog/help-with-kids-homework/