AKNE-FRI

Hi guys!

Det er ved at være noget tid siden at i har hørt noget ang. Min hud. Det hele startede med 'min hud går amok' og sidst skrevet indlæg var om min nyopstartede akne behandling med Clindoxyl 'Hud update, nu med akne' - hvor jeg delte to billeder af min hud (både med og uden makeup), da det stod allerværst til.

Efter/Før uden makeup

Efter/Før med makeup

Jeg har nu afsluttet min 3mdr behandling med Clindoxyl og har fået virkelig flotte resultater! Jeg har her delt et billede med makeup og et uden, sammenlignet med min hud da den var allerværst. Jeg er SÅ glad for at jeg har fået en pæn hud igen og bare at føle mig smuk igen. Man finder virkelig ud af når man oplever akne, hvor meget ens hud betyder for selvtilliden. Man skal selvfølgelig altid huske på at skønhed kommer indefra og nobodys judging you! MEN jeg ved det er lettere sagt end gjort, hvilket også er derfor jeg har været så åben omkring dette fordi jeg ønsker at enhver kvinde på trods af hud-issues ikke må tvivle på sin skønhed❤️ - Nu håber jeg bare at det forbliver sådan her, er lidt bange for at det kommer tilbage. Hvad er jeres erfaringer med akne-cremer?

Næste step er så at jeg skal have mindsket mine ar, da jeg har fået ret mange små røde pletter efter hele processen, selvom jeg har været ret god til ikke at pille! Men her skal jeg bruge Swiss skin roller 0.5mm, som jeg faktisk allerede er startet på og kan efter et par dages brug allerede se forskel - så det skal nok blive rigtig godt! Når jeg har brugt min skin roller bruger jeg Advanced Night Repair fra Estée Lauder, da den bla. Hjælper huden til at regenerere og giver masser af fugt og så bruger jeg Creme de La Mer ovenpå, som også er enormt reparerende, fugtgivende og skulle også være helt vildt god mod akne.

Jeg glæder mig til at vise jer resultater med Swiss skin roller også.
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Sara
,
Kære Melanie, jeg har stået i samme situation men været på isotretinoin i snart 4 måneder med gode resultater. Jeg bruger ZO (Zein Obagi) produkter som er i den absolut bedste klasse inden for dermatologi. Det er dyrt ja, men en god investering for en smuk hud. Det kan vist kun købes hos Inviocare klinikken i Kbh.
Carina Elmelund
,
Hej Melanie
Carina Elmelund
,
Hvordan ser din hus ud nu? 😊 Har selv prøvet clindoxyl to gang emed stort held, men kan ikke huske, om jeg skal vedligeholde det og hbor længe etc.