ALL ABOUT MY SKINCARE ROUTINE

En smuk hud er virkelig en obsession for mig, så derfor går jeg også enormt meget op i at pleje min egen hud ordenligt. Her er lidt om min hudpleje rutine, hvilke produkter jeg bruger og små tips og tricks.

First of all: er det en super god idé at få tjekket din hudtype, inden du kaster dig ud i hvilke produkter du skal investere i(dette kan gøres på forskellige hudpleje klinikker eller evt. Sephora).

 

Rens: Jeg bruger Den opkvikkende on the go rense-gel til normal/kombineret hud, som ikke tørrer huden ud. Jeg har en hud der godt kan fedte og være lidt uren, men den er også en smule sart. Jeg elsker denne rens, og især også pga. den lækre duft af appelsin. Sørg for ikke at tørre ansigtet af i et snavset håndklæde.

Tonic: Når jeg har renset min hud med min cleanser, påføre jeg min grease relief tonic, som jeg har været rigtig glad for i mange år! Den er virkelig et mirakel middel mod synlige porer(hvilket jeg har haft i 100år, and i hate it!). - Så den elsker jeg virkelig, og kan varmt anbefale den! Sørg for at du kan køre over ansigtet en gang med din vatrondel. Ikke flere gange samme sted.

Serum: jeg burde bruge en serum før min ansigts creme, meeen jeg har ikke lige fået anskaffet mig en.. Der er ikke noget der kan trække så langt ned i huden som en serum, derfor er den en super vigtig del af din hudpleje rutine for også at forebygge rynker mm. Når jeg skal have mig en serum skal det være truth serum collagen booster som passer perfekt ind i resten af min rense serie. Must be my next buy!

Creme: som ansigts creme bruger jeg truth creme advanced hydration, som tilfører mit ansigt en MASSE fugt og så har den også en fantastisk frisk duft af appelsin! mmmh. Husk også at føre lidt af din ansigts creme ned ad halsen, så undgår du den såkaldte 'kalkun-hage' når du bliver ældre. Sørg for ikke at stikke fingrene ned i din ansigts creme, brug evt. bagenden af en ren teske til at fiske det op med. Så undgår du bakterier.

Just a little extra

Øjencreme: da jeg bruger en del makeup hver dag bruger jeg også truth is in the eyesøjencreme, da huden omkring øjnene er meget tynd og derfor ekstra sart. And again - i dont want wrinkles.. Så vi kan ligeså godt forebygge.

Scrub: brug gerne en scrub 1-2 gange om ugen, for at få fjernet alle dine døde hudceller. Jeg bruger walnut complexion scrub, da den igen er super fantastisk til at mindske mine porer markant. Husk at giv din hud en masse fugt efter en omgang scrub!

Maske: brug også gerne en ansigtsmaske ind imellem(hvad du sådan lige synes din hud har brug for). Jeg elsker min drink up intensive maske fra Origins, som giver mig en masse fugt natten over.

- Sørg for at skifte dit hovedpude betræk ret ofte, da der samler sig en masse bakterier i det og rester af dine ansigts produkter. Skift det gerne hver 2-3 dag hvis du døjer med rigtig problemfyldt hud.

- Drik en masse vand, gerne 2-2,5L om dagen! Skønhed kommer indefra!

- Tag godt med læbepomade på når du skal sove, så vågner du op med gennemfugtede, smukke læber klar til en ny dag!

 

 

 
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Julie,
Du skulle prøve truth serum collagen fra Ole Henriksen, den er vildt god! 😊 http://www.stylepit.dk/kvinde/maerker/olehenriksen
www.stylepit.dk/kvinde/maerker/olehenriksen
Junisse,
Spot on with this write-up, I seriously think this website needs far more attention. I'll probably be returning to read through more, thanks for the information!
www.xn--bovrden-7wa.com/?option=com_k2&view
about his,
El Internet abre a tu cerebro a conseguir un sitio web con su mercado objetivo. Tanto la estructura de un trabajo click here duro. Además, usted será capaz de comprender los fundamentos de la Web sea vista como algo producir dinero es inexistente, ya que el contenido de la Misma en Yahoo.
consultorseo.hpage.com/