ALT OM DYBDERENS OG HVORFOR DET ER GODT FOR DIG

Dette indlæg indeholde sponsoreret indhold

Hej Ladies.

Jeg er ved at være ved vejs ende i mit behandlingsforløb hos Susanne på Alfa Omega Klinikken, hvor jeg har fået dybderensende behandlinger siden jeg kom hjem fra USA i juni måned (ca. Hver 10-14 dag). Jeg har virkelig kunnet se en kæmpe forskel og har derfor også forstået vigtigheden i at få lavet de her dybderensende behandlinger indimellem og synes derfor også det var indlysende at lave et informativt indlæg til jer ang. dybderens og tips til en smukkere hud.

Jeg har derfor stillet Susanne nogle spørgsmål ifht. Hvad jeg tænkte kunne være relevant for jer at vide. Hvis i har yderligere spørgsmål må i endelig smide en kommentar, så skal jeg nok spørge Susanne og vende tilbage til jer. Læs mere om Alfa Omega Klinikkens ansigtsbehandlinger her


Hvorfor er det en god grund at gå til kosmetolog?

Når du går til kosmetolog får du renset i dybden og det at du gør noget for din hud gør også at man selv sætter mere pris på den og ubevidst begynder at passe bedre på den. Det er også rigtig godt ifht. Akne, da man har mulighed for at komme det lidt i forkøbet, især også når man har en ung hud er det det perfekte sted at starte for at minimere akne.

Hvad er dit bedste råd for en smuk og sund hud?

Motion, søvn, daglig pleje, væske. Så kan man også tænke over andre ting i hverdagen som at bruge headset istedet for at have tlf oppe til øret, da den er en bakteriebombe. Sørge for ikke kun at sove på samme side (det kan skabe assymmetri, det har det gjort på mig) og vigtigst af alt, ikke pille i urenheder.

Hvordan holder man bedst sin hud fri for urenheder?

Det hele starter indefra, så at leve sundt og fornuftigt ifht. Kost og livsstil. Rense huden og endnu engang, ikke pille!

Hvad er det værste man kan byde sin hud?

Sol, cigaretter, al hormonel påvirkning som kan være fra madvarer, stress etc. Og igen alt med måde ifht. Kost og livsstil. Og sidst men ikke mindst, ikke pille!! Hehe.

Hvor ofte skal man skifte ud i sin hudpleje?

Man kan ikke sætte år etc på, det er når man ikke synes der sker noget længere eller fordi man vil prøve noget helt nyt.

Peeling med Dr. Zein Obagi

En god og dybere gående peeling, men en peeling der gør at du stadig kan gå herfra og direkte på arbejde. Dr. ZO arbejder både på overfladen og i dybden. Men giver synlige resultater på overfladen i form af pigment herunder aknear og solskader, forfine hudstrukturen her gælder både aknear, linjer og grove porer, giver en fantastisk udstråling i korte træk en glad hud i top form. Læs mere om behandlingen her.
  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer