AMIKA: HÅRPLEJE

... Introducing amika: hårpleje

Amikas lækre plejeprodukter er baseret på Havtorn (som også kaldes Obliphica). Frugten har unikke egenskaber, da den stammer fra Sibirien (den findes også i dele af Himalaya) og står i et af de mest barske miljøer, der findes. Den har derfor lært at beskytte sig selv mod miljøet med vigtige vitaminer og næringsrigestoffer. Frugten er utroligt vitaminrig – foruden et meget stort C–vitaminindhold, indeholder den bl.a. A–, B–, E– og P–vitaminer. Disse vitaminer er udvundet fra frugten og er kommet i Amikas hårplejeprodukter for at nære dit hår på den bedst mulige måde.

Jeg har egentlig rost min tidligere hårpleje serie fra simply zen til skyerne, og var også rigtig glad for den. Men det var som om at jeg ikke helt havde den der 'wow' følelse til sidst. Måske jeg bare var blevet lidt for vandt til det? Men jeg følte ihvertfald at jeg skulle prøve noget nyt, og fik så tilsendt disse lækre produkter fra amika:.

Amika er hidtil det bedste jeg nogensinde har givet mit hår. Allerede efter min første hårvask med produkterne, var mit hår virkelig silke blødt og lækkert! - og så har produkterne den mest nostalgiske duft af parfumen, amor amor fra charcharel. Mmmh.
Udover det er produkterne helt uden tilsætningsstoffer, hvilket egentlig er ret lækkert selvom det ikke er noget jeg går så meget op i. Men i disse dage er det nok fornuftigt at spare på parfume/tilsætningsstoffer hvor vi kan.

Produkterne forhandles hos udvalgte frisører landet over. Find din nærmeste forhandler her.

//Jumpsuit: her//Choker: her//
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer