ANKOMMET TIL ORLANDO

Hej loves.

Nu føler vi endelig at vi er på ferie efter en lang rejse igår. Jeg ved ikke om det er fordi at vi ikke rigtig mindes sidste gang vi rejste til USA eller hvad, men synes det var en rigtig lang tur herover. Synes det var en hård flyvetur men jeg havde også rigtig ondt i maven, så kan det altså godt blive nogle lange 10 timer hehe + vores fly var forsinket.

Vores idé med kun at have håndbagage var faktisk udelukkende fordi at vi håbede på at vi så ville komme hurtigere ud af lufthavnen, vi havde bare lige glemt at bagagen bliver udleveret efter man er igennem ESTA kontrollen - så det var også en yderligere times ventetid i kø.

Da vi endelig kom igennem ESTA kontrol skyndte vi os ned til AVIS for at hente vores bil, hvor vi havde lejet en Ford Mustang cabriolet eller lignende og fik så udleveret en beatle - hvordan er det lignende en Ford Mustang, just asking haha. Det synes jeg faktisk er lidt dårligt at FDM travel (som vi lejede bilen igennem). Ekspedienten hos AVIS var heldigvis virkelig sød og hjælpsom og da de ikke kunne skaffe en cabriolet igår grundet spring break fik vi en Ford Mustang GT og kunne så komme ind og hente en cabriolet idag. Jacob blev glad, for så kunne han lige få lov at køre lidt ræs i en GT, boys will be boys.

Idag har vi været ude og shoppe lidt og Jacob er oppe og træne nu og så ligger jeg og 'feder' den ved poolen hah. Vi er så glad for at være tilbage i USA og jeg glæder mig til at dele vores rejse med jer! I kan følge en del med på snappen: melaniesnp

Synes godt om

Kommentarer