ANTHON BERG - MÆNDS VIDENSKABELIGE 'UNDSKYLDNING'

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=8WV6_n84Lgs&feature=youtu.be[/embed] Sponsoreret indlæg

Hvor sjovt og sandt er det her ikke lige på samme tid? Når man står i situationen er det slet ikke spor cute og vi synes ærligt talt bare at vores mand er den største klaphat - og hvorfor skal det lige være DIG der har fået den mest uopmærksomme mand? - men bare rolig! You're not alone!

Nu skal jeg fortælle lidt om egne erfaringer. De første par år af mit og Jacobs forhold, kunne han aldrig huske hvor gammel jeg blev på min fødselsdag - da jeg blev 21 troede han jeg blev 19? Jeg tænker jo, hvordan kan du være sammen med en du ikke ved hvor gammel er - det kunne jo også være jeg blev 17, who knows? Og jeg mener han er jo alligevel 4år ældre end mig, så i en vis alder kan det godt virke som en stor forskel. Anyways - så synes jeg jo i starten at det var vildt cute, men til sidst havde jeg det sådan lidt... Aaaah skat, nu stopper du.

Jeg troede faktisk på nuværende tidspunkt at der var helt styr på min alder, fødselsdag, fødselsår etc., indtil han for et par dage siden sender mig en sms hvori han spørger mig hvilket årstal jeg er fra, da han skal booke flybiletter - hvor han ovenikøbet selv skyder på at jeg er 93'er. FREAKIN FUCKING GET IT! 04-12-1992!!! - Men ok, han er alligevel pretty charming.

Og det har jo på ingen måde noget at gøre med at de ikke har en ubetinget kærlighed til os, cuz they do - they just dont pay that much of attention og går ikke op i småting.

Men kære mænd, it's not your fault! Anthon Berg har nemlig lavet en undersøgelse på, hvorvidt mænds hukommelse er dårligere end kvinders, og det er den! - Så her er jeres 'undskyldning' og lidt til os kvinder at tænke over, næste gang at de ikke forstod det hint med at vi gerne vil inviteres i biografen på fredag.

Husk at du kan vinde et års goodstanding fra Anthon Berg, se hvordan i videoen.

 

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229