AUGUST WISHLIST

Indeholder tilknyttede links

Hej mine kære,

Jeg har en masse fine ting på ønskelisten i denne måned, herunder ting til hjemmet, begivenheder og lidt til at kicke min træning.

Jeg er helt pjattet med sæt og specielt med blomstret print, Jacob og jeg skal til barnedåb her i august og jeg kunne vildt godt tænke mig at have dette sæt på fra ASOS. Det er bare ikke tilbage i min str, det er så typisk! Har i set nogen der forhandler et lignende sæt? Jeg synes at velour sandalerne fra River Island ville være vildt søde til.

De sorte bukser fra CS#15 er de samme som de grå jeg har (her), de er så pretty og classic og sidder helt vildt godt + de er på udsalg ligenu.

Richmond & Finch covers kan man ikke få nok af! You need one for every occasion and outfit! Heh

Jeg har fået lavet lidt om i soveværelset og fået skiftet min makeup kommode ud med et makeupbord, det var svært og der blev smidt en masse ud! Men jeg kunne godt tænke mig at skifte min enormt lyserøde kongestol ud med denne fine stol fra MUUBS. Jeg er vild med designet, den er mega feminin og passer godt ind til resten af de møbler vi har i hjemmet.

Min Jo & Judy kalender udløber her i starten af september og det betyder at jeg skal have en ny. Jeg vil så gerne have denne fra Louis, den er så nice! Og så kan man selv bare fylde den op med ark hvert år. Den bliver dog nok lidt mere et fødselsdagsønske.

Jeg er også så småt begyndt at træne igen og jeg kunne rigtig godt tænke mig noget til at træne måsen hjemme og til at kicke min træning, så jeg vil gerne have fingrene i disse bands fra Casall, har i erfaring med såkaldte bootybuilders?

Synes godt om

Kommentarer