B-DAY ☃

So... I onsdags d.4 December blev jeg hele 21 år. Og det mærkeligste af det hele er, at jeg føler mig yngre! WHY? - Tror det er fordi at det var så stort at blive 20 og 21 er bare... 21. Men det er okay! hihi. Jeg havde den BEDSTE fødselsdag længe! Mig og Jacob plejer at køre hjemme fra senest halv 6 om morgenen, men alligevel formåede han at står op og lave lækkert morgenmad til mig. Er han bare den bedste!? I den grad!
Jer der følger mig på instgram(itsmemelaniedk) har jo nok set at jeg fik min ene fødselsdagsgave af Jacob allerede i lørdags. Jeg fik den SMUKKESTE, virkelig smukkeste halskæde nogensinde. Jeg begyndte at græde, rigtig meget faktisk. For mig var det virkelig den smukkeste gave jeg nogensinde har fået, den måde at erklære sin kærlighed til mig på og jeg føler at jeg kan have ham 'tæt' på mit hjerte hver dag & så har han bare vanvittigt god smag. Jeg er SÅ glad for den halskæde, og jeg kommer til at have den på hver eneste dag!♥ Tak tak TAK igen skat, elsker dig overalt!!
Derudover fik jeg også Christianes beauty bog, som jeg har længdes efter lige siden den udkom(har også allerede læst den). - vil også lave en anmeldelse af bogen snarrest - so keep posted.
Så var jeg selvfølgelig på arbejde. Men sådan er det jo at blive voksen så kan man ikke sidde derhjemme og lege med alle sine gaver hele dagen, you gotta wprk for the money! Men det var stadig rigtig hyggeligt og jeg elsker mine omgivelser på mit arbejde og mine kollegaer og chef er så rare at omgås med. Så de holdte selvfølgelig også fødselsdag for mig - TAK, det var skønt!

Da jeg havde fri var Jacob en tur i kongestolen og blive frisket op, og så havde de OGSÅ købt en gave til mig. Ej men altså, dejlig frisør ikke? :D. Jeg fik den fedeste bodystocking fra Vero Moda(You'll get a pic.) - Tak alle dejlige damer, LOVE YOU!! I er de dejligste frisører og samarbejdspartnere!!
- Så tog mig og Jacob hjem og så lavede han min livret til mig. - TAK TAK TAK for den fantastiske dag til alle. Og til alle der skrev tillykke. Det er ubeskriveligt som det varmer og hvor glad det kan gøre en! Og tusind, tusind tak til min eneste ene for at gøre min dag/aften helt perfekt! Kunne ikke have ønsket mig mere.
På søndag kommer min dejlige familie og holder fødselsdag for mig. Jeg er jo oprindeligt fra vordingborg, så ser ikke min mor og yngste søskende særlig tit.. Dermed ikke sagt at jeg ser min familie der bor i kbh mere, for der er nok ikke den store forskel. Men glæder mig helt vildt til at få dem alle samlet, der er virkelig ikke noget som familietid! Savner dem alle meget, så det bliver ubeskriveligt!

Og ja.. Så vandt Bodil selvfølgelig kampen over os igår, på trods af at vi valgte ikke at aflyse vores arrangegement. Men vi glæder os til at prøve igen på mandag, og se alle vores deltagere♥.

LOVE LOVE LOVE M 21

Synes godt om

Kommentarer