BABY PLANS

Hej mine kære.

Det er noget tid siden at der har været en 'hvornår skal vi have en baby' update. Jeg ved ikke om det er bare er fordi at jeg har nået alderen hvor det er rimelig almen at få en lille trold eller om der er gået baby-dille i den, men jeg synes alle omkring mig skal eller har fået babyer og det er fantastisk for så kan jeg nyde godt af mine nærmestes fantastiske små væsener!

Det er jo ikke nogen hemmelighed at Jacob og jeg virkelig gerne vil have en baby og vi glæder og helt vildt til at skulle overvære den begivenhedsrige oplevelse med hinanden, men det bliver ikke lige med det samme. Som i ved holder Jacob og jeg rigtig meget af at nyde livet sammen og rejse og vi vil gerne have lidt mere af det, før vi får en baby.

Der er jo en aldersforskel på næsten 5år på Jacob og jeg og det har jeg godt kunnet mærke når det gælder baby ønsker, da Jacob nok har følt sig mere klar end mig. Vi har i perioder talt om at få en baby nu - og jeg har også en gang eller to været klar til at smide p-pillerne og så alligevel ikke, hehe.

Jacob og jeg er nået til et punkt nu vi nyder vores liv som det er nu og at vi har en kæmpe frihed sammen og man tids nok kan få børn. Det er så vigtigt synes jeg at man også sørger for at nyde hinanden og ens forhold, før man tilføjer en mere til det. Dermed ikke sagt at livet går i stå når man får en baby, for det gør det overhovedet ikke og her er Jacob og jeg heldigvis også ens på mange punkter.

Jeg kan dog afsløre at der nok ikke går mange år før vi skal være forældre.

  • Near Bispebjerg, København

Synes godt om

Kommentarer