BACK TO BRUNETTE

Hej mine kære,

Så skete det endelig at jeg vendte tilbage til min (næsten) medfødte hårfarve. Jeg har faktisk snakket om at få det farvet brunt længe, men synes det har været en rigtig svær beslutning fordi jeg også var rigtig glad for min bayalage. Jeg synes at brunt hår kan være så lækkert og elegant og så synes jeg også oftest at det får håret til at se en del sundere ud and i need that. Jeg ved ikke hvad jeg gør ved mit hår og Dan spørger mig vitterligt hver gang jeg skal have ordnet mit hår. Jeg synes jo selv at jeg passer vildt godt på det, men virkeligheden er i sandhed en anden - it always is! Jeg har især rigtig mange totter hist og pist som er knækket af....... jeg ved med sikkerhed at en af grundene til dette var at jeg på et tidspunkt havde en vane med at sno mit hår i en lav knold og det har trukket i håret og får det til at knække - so dont do that!

Men nu er jeg tilbage til mit brune hår og jeg kan seriøst ikke huske hvornår jeg sidst har haft brunt hår, det er maaaany years ago. Mit hår er farvet i en toning, for vi ved allesammen godt (inklusive Dan) that i like to change between haircolors! haha

Jeg er sindssygt glad for resultatet og folk har været de sødeste og givet mig så mange komplimenter for det, så mange at jeg tror at jeg aldrig farver mit hår tilbage, haha. Jeg vil dog være ærlig at sige at jeg ikke får helt samme reaktion fra Jacob han var nok mere til det gamle, men han elsker mig stadig så det betyder jo ingenting, heh. Hvad synes i?

Jeg vil også lige gøre jer opmærksom på at der er startet en ny fantastisk frisør hos NIVEAU , Emma, du kan spare 20% på alle bookinger hos hende i hele november måned. Book din tid her.

KYS for nu

Synes godt om

Kommentarer