BACK TO SCHOOL & VIDEREGÅENDE UDDANNELSE

Hej mine kære.

Ved årsskiftet talte jeg lidt om at jeg kommer til at fokusere rigtig meget på min karriere her i 2018 (læs her) og jeg kommer bla. Til at skulle fortsætte på min uddannelse.

I september startede jeg på CPH Business på ‘kommunikation i praksis’, som jeg afsluttede her i december måned. Planen var egentlig at jeg kun ville tage et par fag for at styrke mine kompetencer indenfor kommunikationsfaget, da jeg synes det er enormt spændende og en rigtig god egenskab at kunne hvis man gerne vil arbejde med Sociale Medier og Public Relations.
Jeg havde planlagt at tage kommunikation i praksis og herefter strategisk kommunikation også fordi at det er selvbetalt studie og jeg synes det var mange penge at ligge hvis jeg valgte at tage hele uddannelsen - som så ville være kommunikation og formidling.

Jeg har besluttet mig for nu, at tage hele uddannelsen alligevel. Eftersom at jeg ikke har nogen videregående uddannelse, kan jeg mærke at det virkelig er noget jeg har brug for at gøre. Jeg har faktisk aldrig gået med tanken om at skulle videreuddanne mig, men har istedet bare villet arbejde mig opad, men jeg føler bare at med så mange andre stærke kandidater på markedet, er det altså ikke nok. Det bliver et hårdt forløb da jeg vælger at beholde mit fuldtidsarbejde ved siden af og min blog, men sådan må det være når man ikke kan undvære noget af det! Hehe.

Jeg starter på strategisk kommunikation på mandag og så er der kun 3 fag mere to go, inden den afsluttende opgave.

  • Near Nørrebro, København

Synes godt om

Kommentarer