BD GALLA

 

 

Jeg er endelig kommet nogenlunde ovenpå efter lørdagens festliger med Bloggers Delight, eftersom at man har skullet arbejde både igår og idag kan det godt tage sin tid!

Jeg var til Bloggers Delights 5års fødselsdag og award show, vildt at tænke på at jeg faktisk har været med næsten hele vejen. For mig startede det tilbage i 2012. Men det var en fantastisk aften og virkelig rart at hilde på mange af sine blogger-kolleger, der er også mange hvor man ikke lige kender ansigtet bag bloggen,så det var vildt rart endelig at kunne sætte ansigt på folk.

Jeg sad på bord med de sødeste piger, som var virkelig skønne at være i selskab med. Vi fik den lækreste 3retters menu (missede dog desserten, grundet for megen snak rundt omkring) haha. Der blev afholdt afterparty på zen, men jeg valgt at tage hjem eftersom jeg skulle møde på arbejde kl10 søndag, og er ikke lige typen der liker at møde stang bacardi ind på job.

Jeg havde sindssygt svært ved at finde ud af hvad jeg skulle have på til festen, også fordi jeg var til barnedåb inden, så det skulle også være noget som var let lige at skifte over til. Jeg fandt min fine kjole på asos, som jeg så bestilte i søndags! havde den dog heldigvis hjemme allerede tirsdag. Mit valg stod virkelig mellem denne og en klassisk sort maxi kjole med slids, men synes denne var lidt mere spændende. Er dog også virkelig glad for at jeg valgte denne, da jeg sad ved siden af en som havde købt den sorte jeg havde kigget på. haha. Min flotte kulør fik jeg hos Sugar Wax. Jeg synes virkelig man får den der naturlige lækre kulør, og ikk den der er sådan lidt orange - i dont like that. Mine sko købte jeg faktisk også af en via trendsales, 1,5time før festen startede, way to go! typisk mig at være last, last, last minute.

Jeg takker alle mine skønne blogger kolleger og ikke mindst impression PR og bloggers delight, for en fantastisk aften.

Synes godt om

Kommentarer

poker sites in india,
Superb, what a website it is! This blog gives useful information to us, keep it up.
khelo.k365.in