BEDROOM INTERIOR INSPIRATION

Jeg synes det er så svært at finde sin stil i boligretning da jeg egentlig er til ret mange forskellige stilarter, men der bør jo ligesom være en rød tråd gennem det hele. Lidt ligesom ens tøjstil. Men efter at have siddet og kigget jeg ved ikke hvor mange boligting igennem, tror jeg endelig jeg har fundet min stil! Men okay min stil er måske lidt en blanding af noget bohemian, eclectic & hollywood regency. Jeg tror at når Jacob og jeg får en ny lejlighed som er større end denne og som er vores helt egen, skal der så vidt muligt ikke være nogle hvide vægge. Produkterne på billedet et inspiration til mit drømme soveværelse, og her vil jeg gerne have helt mørkeblå vægge. Hvis man skal have farvede vægge specielt i mørke farver, kræver det selvfølgelig også at man har nogle store rum, så rummene ikke kommer til at virke alt for små. Jeg er bare træt af hvide vægge, jeg gad godt have forskellige farver i hvert rum. Det gør man ikke rigtig længere, men jeg synes det skaber en masse personlighed og hjemlig følelse for mig.

Sengegavl
Jeg har et kæmpe crush på denne petroleums farvet sengegavl fra Ellos, jeg er så forelsket i farven og så synes jeg bare det er så fint at have en sengegavl på sin seng, istedet for en sengeramme. Jeg er nemlig ikke så meget til at have noget gærde nede for fodenden af sengen. Sengegavlen koster 1.299 og kan købes her.

Sengebord
Til mine mørkeblå vægge og petroleums farvede møbler, kunne jeg godt tænke mig at køre guld til som 3 farve. Derfor kunne jeg vildt godt tænke mig at have dette nymoderne bord til de lidt old school rokoko møbler, for at bryde det lidt. Bordet koster 799 og kan købes her.

Gulvlampe
Istedet for at have sengeborde på begge sider af sengen, forestiller jeg mig lidt at have en fin gulvlampe i stil a denne på den ene side, det tror jeg kunne være ret fint. Jeg kan godt lide at det hele ikke er så matchy macthy, det giver det hele lidt mere personlighed for mig. Gulvlampen koster 999 og kan købes her.

Sengesæt
Istedet for at have et hvidt sengesæt på ville jeg vælge noget i elfenben, så det stadig går lidt hånd i hånd med guld nuancerne. Sengesætte koster 699 og kan købes her.

Opbevaringsbænk
Opbevaringbænk hvor kedeligt tænker i, men se den lige. Det er nemlig den petroleums farvede puf. Den ville jeg vildt gerne have stående nede for enden af sengen, så fin! Og blot et + at der er plads til lidt opbevaring i den. Jeg er pjattet med den. Opbevaringsbænken koster 999 og kan købes her.

Bøjlestang
Jeg synes at bøjlestangen er ret fin og rustik. Jeg ved dog ikke hvor aktuel den bliver, da Jacob ikke er fan af at have tøj hængende fremme og han har jo også noget at skulle have sagt. Men det kan være at man kan bruge den til et eller andet fint. Bøjlestangen koster 299 og kan købes her.

Vaserne og urtepotteskjuleren er også fra Ellos. De har virkelig formået at tage Ellos til a whole new level indenfor det seneste stykke tid. Jeg tror seriøst at jeg kunne indrette et helt hjem med deres fine ting. Spejlet og puderne er fra zara home, som også er et af mine yndlings site til hjemmet.

Synes godt om

Kommentarer