BESTEAK ILLUM ROOFTOP - DINING TIP

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

Hej mine kære.

I fredags havde jeg æren af at være blevet inviteret til en udsøgt middag hos Be Steak på Illum rooftop. Jeg valgte at dele den delikate oplevelse med min fætter Andy, som jeg ikke har set i virkelig lang tid fordi at vores ferier overlappede hinanden, jeg har savnet ham meget! Jeg er en serious meatlover, især når det gælder store saftige bøffer og er altid 'manden' i forholdet når Jacob & jeg er ude og spise for det er mig der skal have den rare og Jacob, done, hehe.

Jeg elsker de udendørs og indendørs omgivelser på Illum rooftop, they nailed it! Det er så hyggeligt og smukt og klart et af mine favorit steder at spise en middag.

På Be Steak startede vi med "Made in Italy" - som var en forret bestående af forskellige lækre oste og pølse, det var mega lækkert og jeg elsker sådan nogle småretter man kan sidde og nippe til (ligesom tapas). Og til hovedret fik vi deres "New York strip", med ristede kartofler og grønt til. Kødet var simpelthen lavet til perfektion, den smeltede nærmest på tungen, samtidig med at den havde en tilpas smag af grill og sprødhed! Mmh! Jeg cravede den allerede så sent som igår morges, when i woke up hungover.

Udover madens høje kvalitet var servicen fuldstændig i top & de var rigtig gode til at fortælle om maden og sørge for at man ikke manglede noget.

So if youre into a perf piece of meat, så skal du prøve Be Steak næste gang + de har lækre cocktails! Jeg glæder mig til at besøge dem igen.

KYS

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer

ACE,
Ser sgu lækkert ud!!
aceblog.dk/