BIG ANNOUNCEMENT #CS15

//Dress: here//Boots: here//

Hej loves.

Jeg har glædet mig sådan til at dele denne fantastiske nyhed med jer! Det er ikke nogen hemmelighed at det har været rigtig hårdt de sidste par år at holde gang i bloggen, især fordi at jeg har et fuldtidsarbejde ved siden af som kræver enormt meget og så er det bare svært at nå til events, tage outfit billeder(det er faktisk meget mere omstændigt end det ser ud) og generelt bare at skrive.

Derfor er det også en kæmpe kadou at få som blogger når andre gerne vil arbejde sammen med dig og ikke mindst når man bliver udnævnt som ambassadør for et brand! Så bliver man virkelig bekræftet i at det er det rigtige det man laver, at det går den rigtige vej og man får ekstra blod på tanden i forhold til at udvikle sig. Ej det lyder så overfladisk det hele - men det er det jo også lidt, sådan er det at være i den her branche, hehe.

MEN jeg er altså blevet udnævnt som ambassadør for brandet CASHOTT & #CS15 - CASHOTT og #CS15 er et brand som skaber det her rå design med plads til feminine detaljer og så elsker de sort/grå/hvid and you know me, mig som elsker netop ovenstående faktorer i min stil!

Jeg glæder mig så meget til at vise jer mere af samarbejdet og tage en masse fine billeder med deres lækre items.
  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer

Ritoot,
Fashion and jewelry brands revealed, check out my blog for the latest trends http://www.ritoot.com/blog/
www.ritoot.com/