BIRTHDAY GIRL

Igår fyldte jeg hele 23 år! Tiden går så hurtigt, har slet ikke kunnet følge med de sidste par år. Ved godt at det lyder mega langt ude, men nej hvor har jeg det allerede svært med at jeg bliver ældre og ældre :D. - Jeg har mega stress over at jeg nu allerede er tættere på de 25 end de 20. Har i det også på samme måde?

Anyways så havde jeg en helt fantastisk dag! Jeg blev vækket om morgenen af min fantastiske kæreste, med gaver. Jeg fik dette Michael Kors armbånd af Jacob og et Burberry ur, og så fik jeg de smukkeste Ted Baker ørering af min mor, hendes mand og mine to små søskende. Er så glad for mine gaver. Jeg tror faktisk at det er første gang i år at jeg har ønsket mig smykker, siden dengang navne halskæderne var vildt populære :D.

Jeg skulle ind på arbejdet fra 12-13 hvor jeg havde en makeup booking af en af mine veninder faktisk, som havde taget det lækreste kage med til mig fra La Glace. SO SWEEET<3 Da jeg havde været på arbejde tog Jacob og jeg til Malmø hvor vi først var en tur i Emporia og så havde vi booket et værelse på Elite Hotel Savoy hvor vi skulle være fra igår til idag. Vi fik desværre et vildt dårligt værelse og på trods af en ellers virkelig sød og hjælpsom receptionist valgte vi at tage hjem. Værelset var bare slet ikke levet op til vores forventninger, så vi synes faktisk det ville være langt hyggeligere at være hjemme.
- Da vi kom hjem havde vi købt nogle lækre store bøffer og så hyggede vi med lækker mad og Titanic :D.

Havde virkelig en af de bedste fødselsdag jeg længe kan huske <3
& tusind tak endnu engang til alle der har ønsket mig tillykke!

Synes godt om

Kommentarer