BØGER DU SKAL LÆSE I 2019

Hej min kære,

Jeg har for nyligt gjort mig den bedste opdagelse ever indenfor litteratur, med anbefaling fra sødeste Sandra Willer. Sandras evne til at være sårbar, skabe et univers af mental styrke around herself og hendes følgere og ikke mindst hendes evne og interesse i women empowerment er enormt inspirerende for mig, og jeg elsker at jeg (og er sikker på at jeg ikke blot taler på min egne vegne) kan spejle dele af min egen personlighed, tanker og følelser i hendes - for det er så rart at vide, you're not alone - but were all kind of the same. Sandra var derfor også den første jeg gik til for litterær advice, da jeg ved hun læser enormt meget og altid har en god anbefaling til en god bog, "Like she owns the place".

Jeg har aldrig været den store bogorm, but im trying to be, for at udvide min horisont og lære. "Like she owns the place", var den første bog jeg købte af Cara Alwill Leyba, du kender hende måske som TheChampagneDiet? Jeg købte bogen i en Barnes & Noble i Las Vegas, og blev virkelig enchanted fra første side jeg læste i bogen og tænkte: "omg, this is so me and so relatble", hun rammer så plet i sine udtalelser og jeg har især hængt fast ved citatet: "When i think back on how much time i've wasted on trying to "fix" myself, it makes me so sad." - Jeg tror vi alle kan kind of relate? Bogen indeholder faktisk en del coaching (det gør alle hendes bøger i realiteten), hvilket jeg synes er så fedt, at du får noget ud af det du læser og tager det med videre. Det er også som om at når du får skrevet de tanker du gør dig under læsningen ned på papir, så reflekterer du meget mere over det og dine egne tanker får pludselig meget større betydning for dig - og du tager det måske rent faktisk til dig!

Jeg har kun nået at læse "Like She Owns The Place" og så er jeg igang med "Style Your Mind". "Like she owns the place" er amaaaaazing og så givende at læse! Så mange gange i løbet af den bog har jeg tænk for mig selv: "Us women, are so alike" og "Fuck hvor kan jeg relate". I bogen gør Cara virkelig en indsats for at få dig ud af din comfortzone, ved at få dig til at komme helt i kontakt med dig selv og berøre dybe emner som sårbarhed, self-love og hvordan du kan bruge det til at give dig selv "The gift of confidence and ignite your inner magic". Jeg sad virkelig med en tung (men god) følelse da jeg havde læst bogen igennem, jeg føler der er så meget at reflektere over, så meget at tage fat i og arbejde videre med. Jeg er dog igang med at læse bogen for anden gang, for at være aktiv i hendes "coaching" som går igen undervejs i bogen. Jeg har allerede anbefalet den til så mange og sidder virkelig tilbage med tanken "if only i could feel, and be as strong as Cara," hehe.

"Style your mind" er mere en pure coaching og livsstilsbog, til dig som gerne vil gøre professionelle og personlige fremskridt via coaching. Jeg er ikke nået så langt i den endnu, men igen stiller Cara nogle virkelig gode spørgsmål, som virkelig får dig til at tænke og sætte tingene i perspektiv - der er ingen "Yes" or "No" answers, og igen er det så effektivt det her med at få ting ned på papiret så har du det, også altid lige ved hånden til at give dig selv en friendly reminder.

"Girl Code" har jeg ikke åbnet endnu, men den bog er jo gået viralt og er sindssyg populær verden over. Jeg glæder mig så meget til at komme igang med den, but first thing first, vil hellere færdiggøre en bog 100%, før jeg går igang med en ny.

But girls, I er nødt til at look in to Cara og hendes bøger, eller hendes blog - hun er en LEGEND og tror på at hun kan give os kvinder så meget mere styrke og tro på os selv - og hvis vi har det, er der intet i verden vi ikke kan klare!

Og så har jeg lige spottet at der er -20% på hendes bøger inde på saxo.com.

Synes godt om

Kommentarer