CAMEL PANTS & SIDSTE INDLÆG

Contains affiliate links

Photographer: Paul Venn

//COAT: ZARA//PANTS: here//WRAP TOP: here//SHADES: Tom Ford//BAG: Burberry//DIAMOND RING: here//HEELS: here//

Hej mine kære.

I sidste uge var jeg på shoot med L’óreal Professionel i anledning af en ny farve teknik de har lavet som hedder Instant Highlights som er en ny måde at lysne håret på, på blot 10min. Jeg har fået Instant Highlights og fået lagt en grå farve henover, så jeg har fået sådan nogle virkelig lækre grålige reflekser i håret, well my hairdresser works magic as always!

Jeg fik lov til at låne Paul Venn til at tage nogle outfit billeder efter shootet, han er insanely dygtig og har bla. været backstage til Ganni, BMB med Cim Mahony.

Jeg fik ihvertfald endelig luftet mit lækre nye sæt fra na-kd for et par timer og glæder mig helt vildt til at have det på til et eller andet event. Jeg var lidt skeptisk ang. bukserne da jeg bestilte dem, men omg hvor er lækre! De er very unlike me, men jeg tror vitterligt at det er mine nye fave bukser. Tænker også de kan være lækre til en støvle eller en sweater.

Dette er btw. mit sidste indlæg for denne gang, altså i nouw 30 day challenge som er gået forbi så hurtigt - det er lidt scary! Jeg vil ikke skrive så meget om det idag, for jeg synes det fortjener et lidt mere uddybende indlæg. Jeg er ihvertfald mega stolt af mig selv og har fået en crazy ranking på de sidste 30 dage! Glæder mig til at fortælle mere om min major succes følelse imorgen now i need some tortillias and a glas of WINE!

  • Near Kongens Nytorv, København

Synes godt om

Kommentarer