CANT LIVE WITHOUT PRODUCTS | ADVANCED NIGHT REPAIR

Altså. No joke!! Jeg kan vitterligt ikke leve uden disse produkter fra Estée Lauders Advanced Night Repair serie, de er literally sooo good at de fortjener et helt indlæg for dem selv.

Advanced Night Repair
The Legend! Jeg har skrevet om den meget på det sidste so in case you didnt read it, så kommer den lige her igen. Advanced Night Repair reparerer alle skader i huden som er forårsaget af miljøpåvirkninger om dagen og mangel på søvn om natten. Estée Lauder var den første til at undersøge om huden tager skade af ikke at få nok eller regelmæssig søvn, og det er faktisk med til at skabe de første synlige tegn på ældning. Når du bruger ANR får din hud lov til at få den optimale reparation den har brug for, uanset om du så er oppe hele natten. Den er især også god til dig der har små børn og dermed forstyrret søvn, dig der natarbejder eller dig der bare er ekstra tør især her om vinteren? Truth is, ANR er age-less! Den kan bruges af alle køn, etniciteter, aldre etc. Udover den unikke reparations egenskab, har den et højt indhold af hyalaronsyre som virker som en magnet på fugt (hvilket vil sige at du får meget mere ud af de produkter du kommer oven på) & så er hyalaronsyren også med til at skabe det optimale miljø for reparationen i huden.

Advanced Night Repair Powerfoil Sheet Mask
Jeg nævnte også disse i mit SOS Moisture indlæg (her). Hver maske indeholder en halv flaske ANR teknologi og er helt ekstrem til at give massere af fugt, udstråling og reparation right away. Masken er lavet af noget lækkert bomuld med folie over og grunden til at der er folie over er, at ingredienserne så tvinges ind i huden istedet for at trænge ud igennem masken, som det gør på andre alm. Bomuldsmasker, derfor virker denne sheet mask også 25x hurtigere end alm. sheet masks. Og jeg siger jer bare, når i tager denne maske af er jeres hud fuldstændig reborn! Jeg ELSKER når man kan se resultater med det samme! Prisen er 720kr for 4stk og de er så effektive at du godt kan bilde dig selv ind at du får 4 ansigtsbehandlinger for éns pris.


Advanced Night Recovery Ampoules

De her ampuller er virkelig et miracel product! Ampullerne består af 8 forskellige olier og noget af det mest nærende, reparerende, styrtende, regenerende, anti-stress produkt du kan få til din hud. Jeg har selv set fantastiske resultater med dem på min hud ift. mine aknear og på andres hud ift. pigmenter. Man kan vælge at benytte ampullerne som en kur hvis din hud udsættes for noget ekstraordinært som feks. en solbadeferie. Det er very calming for sindet, men al den UV exponering etc. er enormt stressende for huden, brug derfor ampullerne en uge inde ferie og en uge efter for at anti-stresse huden. Man kan også vælge (ligesom mig) at sige; 2018 bliver et mega hårdt år i need these every day!

  • BEAUTY
  • Near København N, København

Synes godt om

Kommentarer