CHICALICIOUS PHOTOSHOOT

Sidste fredag var virkelig på listen over nogle af de fedeste oplevelser i mit liv! - jeg var med til det meste dreamy-girly- photoshoot for - og jeg er virkelig glad for at måtte være med til at være en del af det! - laver de sødeste og lækreste kager(som også er med i photoshootet og som i kan se på billederne nedenfor), og så har de et lille kendetegn, at aflevere dine kager med en fin ballon. Love it!

Som en af tingene du også lære på , at være med til et photoshoot, så dig ligesom lære hele processen, hvordan du skal agere etc. En fantastisk lærerig dag!! Virkelig! Billederne blev taget af den enormt dygtige fotograf , så fedt at møde hende og være en del af hendes arbejde!! Jeg glæder mig så meget til de rigtig billeder kommer ud, men deler lige et par fantastiske sneak peaks med jer her på bloggen.

Dette er kun et lille sneak peak, ud af alle de mange scener der blev lavet. Jeg var så høj hele den dag, af alle de girly elementer, ballonerne, menneskerne og de fantastisk smukke modeller!

Makeup: Malene Windekilde
Hår: My Design /v Marianne Bech
Fotograf: Signe Mørkeberg Sjøstrøm
- blandt nogle af de fantastiske dygtige mennesker som var med til at få dette shoot til at blive det SMUKKESTE! Og så selvfølgelig igen, de fantastiske Chicalicious.

Glæder mig som et lille barn til at se de fantastiske billeder Signe Mørkeberg Sjøstrøm har taget!

LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer