CLEANING OUT MY BODY

Sponsoreret indlæg

Jeg har længe gerne villet prøve at rense ud i min krop, da jeg mener det er enormt vigtigt at få gjort indimellem for at få renset ud for diverse giftstoffer, for at få det bedre med min krop både udvendig og indvendig. Som jeg også fortalte i et tidligere indlæg, er min hud gået ret meget amok for tiden, så denne udrensning kan også være en vej til en pænere hud.  - Jeg har aldrig prøvet nogen form for udrensning så jeg er ret spændt på at skulle starte på denne 30 dages udrensningskur med Renew Life.

Renew Life er skabt af den anerkendte amerikanske ernærings ekspert; Brenda Watson. Produkterne forbedrer kroppens fordøjelsessystem og derved kroppen sundhed som helhed. Renew Life produkterne er markedsledende i USA og Canada og baseret på aktive naturlige ingredienser.

Min udrensning, Pure Cleanse:

Pure Cleanse blev kåret som årets bedste udrensningskur i USA, 2014.
Pure Cleanse er en effektiv udrensningskur på 30 dage, der afgifter alle kroppens udskillelseskanaler: lever, lunger, tyktarm, nyrer, hud, blod og lymfesystemet.

Indeholder bla. artiskok blade, gurkemeje, chlorella, mælkebøtte, rødbede, majs, rød alm, triphala. Vegatabilske kapsler.

Mine forventninger & frygt:

Jeg forventer en rare følelse i kroppen om en måned, at jeg heller ikke er lige så oppustet. Jeg forventer også en forbedring på min hud. Jeg render også og er småsyg for tiden, så hvis de bare lige kunne tage toppen af det. hehe

Min frygt er faktisk at skulle på toilettet hele tiden og at det vil blive lidt ukontrollerbart. But we will see.

Jeg starter på pillerne idag, så vi snakeks ved om en måned. Wish me luck.
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer