COPENHAGEN FASHION WEEK BMB BACKSTAGE OUTFIT

Fotograf: Anja Ekstrøm

//FAUX FUR: ZADIG & VOLTAIRE//JEANS: PACSUN//BLOUSE: TOOGOODTOBEBASIC.COM//HEELS: STEVE MADDEN//BELT: GUCCI//DIAMOND RING: JEWLSCPH//

Hej mine kære,

Jeg er endelig kommet ovenpå en uge hvor jeg har ligget lodret og nyder nu at have lidt tid til overs igen, som også kan bruges på min smukke kæreste. Jeg har været så spændt på at dele disse billeder med jer, som jeg tog sammen med fotograf Anja Ekstrøm i sidste uge backstage til BMB - jeg tror også Anja har fået flere beskeder fra mig end på behøver resten af året, henover weekenden hah.

Jeg havde jo det her mega lækre outfit på med den gule pels fra Zadig & Voltaire (som jeg eeeelsker) så obviously var vi nødt til skyde nogle billeder and they turned out pretty good i think.

Billederne blev skudt ude i TAP1, så temaet blev lidt råt, hvilket passede super fedt til outfittet. Jeg elsker Anja Ekstrøm , ikke bare for hendes fantastiske evner som fotograf men også for hendes skønne personlighed og så er hun en kvinde med mega ben i næsen og en kæmpe inspiration.

Og bemærk btw lige mine bryn som er ooooon point, lavet af Benefit Browbar på Kngs. Nytorv af Hjördis.

Idag har jeg været på kursus på Lauder hovedkontoret og jeg er startet på noget meget stort og spændende fra idag af som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om (ved i hader den slags, men jeg kan jo ikke dele alle nyheder på en dag, heh).


  • Near Vallensbæk Strand, Vallensbæk Strand

Synes godt om

Kommentarer