CSM Beautybog - Den perfekte håndbog♡

Da jeg havde fødselsdag d4 december, fik jeg bla. Christiane Schaumberg Müller's Beautybog i gave & den formåede jeg at læse på blot to dage! Jeg er ikke just den største bogorm, men bøger som denne kan jeg ikke få nok af! - eftersom at jeg selv er fuldstændigt betaget af hele det her beauty univers, er det jo intet mindre end oplagt for mig at lave en anmeldelse af denne bog.

Den perfekte beauty-håndbog♡
Jeg må indrømme at jeg ikke selv lærte så meget nyt af bogen i forhold til hvad jeg vidste i forvejen, men dermed ikke sagt at man ikke kan lade sig inspirere! Og da jeg som sagt er SÅ betaget af beauty verdenen, søger jeg konstant efter nye inspirationskilder. Jeg lader mig bla. Inspirere af hendes metoder og ikke mindst hendes fantastisk dejlige & varme personlighed, som man virkelig mærker gennem hele bogen. Og man bliver ALDRIG for professionel til at lade sig inspirere, det er en del af vores udvikling!

Bogen er så "nede på jorden" og får dig til at føle dig så velkommen i Christianes verden. Der er ingen tvivl om at bogen henvender sig til alle kvinder og gør os bevidste om at vi er smukke som vi er og på hver vores måde, we like!
Man bliver også taget med bag kulisserne på den røde løber, iforhold til makeup og hvor vi her ligesom får modbevist den her forestilling vi har om at ALLE stjerner tilfældigvis er født med vidunder hud - but its all makeup(ihvertfald det meste af det), men her kan vi jo så lære lidt af makeuppens vidundere! Tænk hvis vi kan komme til at se ligesådan ud?

Alt i alt dedikere jeg Christianes Schaumberg Müllers - Beautybog til at være den PERFEKTE håndbog indenfor lækre makeupper og hairstyles, som du selv kan lære! Den er også en super god inspirationskilde til øvede og ikke mindst bare til dem der gerne vil lære Christianes bedre at kende. Jeg er ihvertfald ikke i tvivl om at vi alle godt kan sammenligne os selv med hende indimellem - and aint that a dream come true?

Til sidst har jeg faktisk en KÆMPE godnat bøn til alle mine dejlige læsere! Min fantastiske veninde bloggeren Julie Von Lyck, er nomineret til årets læser pris, som er en del af modeblog prisen 2014. Det ville betyde rigtig meget for mig og selvfølgelig ikke mindst Julie, hvis i ville bruge 1 minut på at gå ind og stemme på hende. Jeg takker af hjertet!
I kan stemme lige HER.

TAK ♡

LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer