CURRENT BODY SITUATION + VINDERE

Tan: Sugar-Wax Bikini: here Hej Ladies <3

Jeg er sikkert ikke den eneste der tænker tanken; Bliver jeg overhovedet bikiniklar? - Når jeg står og kigger mig i spejlet om morgenen ser det realistisk ud for mig at nå mit mål, problemet er bare om jeg kan tage mig sammen? Jeg har ikke trænet seriøst rigtig rigtig længe. Vi snakker måneder! Jeg har slet ikke kunnet tage mig sammen igen siden vi kom hjem fra USA, og det piner mig faktisk helt vild for jeg vil gerne, men jeg KAN ikke. Kender i det? Det er nok dovenskaben der virkelig holder fast i mig og som jeg har svært ved at ligge fra mig. Men jeg ved også godt at når jeg først kommer ud og træne og spiser ordentlig kost, så er jeg ikke doven - det handler bare virkelig om at komme ud af den der onde cirkel og det er næsten den der er det værste. Har i nogle tips til hvordan man får sparket sig afsted om morgenen? Det er ikke noget problem for mig at stå tidligt op, jeg har vendt min krop til at stå op ved 6-7tiden hver dag, så det er mere det der med at komme ud af døren for at træne.

Personlig træner? Jeg er stærkt på udkig efter en personlig træner som både kan hjælpe mig igennem min træning og kost. Det skal være en som kan holde mig i ørerne og sørge for at jeg vedligeholder min træning og min kostplan. Problemet for mig på nuværende tidspunkt er nok også mangel på motivation, da jeg ikke rigtig har noget træningsprogram eller nogen kostplan at følge og synes derfor at mit projekt virker meget uoverskueligt. Mit største dilemma er også nu at jeg seriøst spiser lige hvad jeg har lyst til og det resulterer altså i at jeg er ALT for usund - i drømmer ikke om det, og det er ikke den måde jeg har lyst til at leve på. Jeg har indimellem dårlig samvittighed over alle de ting jeg fylder i min krop, jeg vil gerne give min krop de råvarer som er bedst for den. Jeg har allerede udset mig en personligtræner som jeg vil have skal hjælpe mig, han har desværre ikke tid til at tage mig ind på nuværende tidspunkt, men håber snart det kan blive aktuelt. - I will keep you up to date.

Mit mål Der er helt sikkert nogen af jer der tænker at jeg ser fin ud på billedet, men jeg synes bare ikke helt at den er fin nok. Og det skal lige siges at mit syn på min krop ikke er det samme syn jeg har på andre kvinde kroppe. Jeg beundre kvinder med fyldige numser og stor barm, jeg synes det er utroligt smukt og ser den slags kvindekroppe som kæmpe rollemodeller for kvindekroppen. Men vi er individuelt så forskellige som personer, og jeg synes at alle skal have lov til at se ud som de gerne vil, så længe man holder sig sund og rask.

Jeg tror selv at jeg er en smule tynd fed, det skulle ihvertfald ikke undre mig eftersom at min usunde livsstil har stået på i nogen tid nu, hehe. Jeg vil ihvertfald gerne ned i fedtprocent og strammes op, på især mine overarme og mit bagparti og så vil jeg også gerne have mindre lår. Jeg har altid gerne villet have mindre lår, men jeg tror også at det har noget at gøre med at jeg er så lav, så ser de for mig hurtigt større ud. Jeg har også ret meget hud på overarmene som bare hænger og det skal jeg også have smeltet væk! Not so cute. And last but not least, skal jeg lige have lidt mere markering på maven! - så når det er gjort, føler jeg mig helt klar til bikinien til sommer!

Mit største problem er altså motivation og at komme igang, så hvis i har nogle gode råd til mig så sig endelig til! - Jeg har brug for alle de råd i kan give mig. Jeg håber virkelig at jeg kan komme ind hos min personlige træner snarrest, så han om ikke andet kan få sparket mig igang og ellers er det jo bare mig selv der lige må tage at tage mig lidt sammen, ikke?

SORRY at jeg ikke har fået annonceret vinderne endnu, jeg har haft nogle enormt travle dage. Men vinderne af min Eylure-Easter Giveaway er:

Lea Flintholm Sørensen Danielle Søndergaard Laura Bruun Friderichsen

I bedes sende mig en mail med jeres adresse: contact@melanienorskov.com Tak til alle der deltog, skal nok holde en konkurrence snart igen.

Synes godt om

Kommentarer

Marie
,
Jeg er helt sikker på, at du når at blive klar til sommer! Du ser allerede ret skarp ud
Marie
,
Jeg er helt sikker på, at du når at blive klar til sommer! Du ser allerede ret skarp ud
melanienorskov.com
,
Ej tusind tak Marie, hvor er du sød<3 Men uuurgh, jeg føler den bare slet ikke, haha
melanienorskov.com
,
Ej tusind tak Marie, hvor er du sød<3 Men uuurgh, jeg føler den bare slet ikke, haha