DEN BEDSTE HÅRPLEJE JEG NOGENSINDE HAR PRØVET

Jeg har før skrevet og rost hårplejeserien, simply zen til skyerne og gør det igen!! Simply Zen er den del af z.one konceptet, som også har milk_shakes fantastiske produkter.

SimplyZen|Restructure

1. Restructure shampoo intensiv og genopbyggende shampoo til tørt og strukturskadet hår.
2. Restructure in deep remedy intensiv og genopbyggende balsam til tørt og strukturskadet hår.
3. Restructure in treatment intensiv og genopbyggende kurbehandling til tørt og strukturskadet hår.
4. Moisture no rinse fugtgivende og beskyttende leave-in-conditioner til fint, normalt, eller let tørt hår.

Fordelene ved innovative blødgørende og nærende stoffer af hvede og gær proteiner. Hvede og silke aminosyre, garanterer en dyb og selektiv indtrængen i hårskaftet. Ler fra det døde hav, oliven, vindrue og jojoba olie, sheasmør, honning, aloe vera gele og særlige botaniske ekstrakter, hjælper til at pleje hår og hårbund. Efterlader håret blødt og skinnende. Med Simply zen pleje serie, overføres håret skønhed efter hver behandling, fra den indre til den ydre struktur, hvilket resulterer i et fyldigt, stærkt og glansfuldt hår.

Som jeg skriver i overskriften så er det her vitterligt det bedste jeg nogensinde har prøvet indenfor hårpleje. Jeg blev faktisk meget overrasket under første hårvask, da det simpelthen bare gjorde mit hår blødt og lækkert! Jeg har aldrig prøvet en hårpleje serie, som gjorde mit hår SÅ lækkert som denne! I starten synes jeg at duften var meeeeget kraftig og dermed også lidt 'skræmmenede', men efter at jeg ligesom har vendt mig til den her duft, er jeg bare blevet helt vild med den! Det gode ved den duft er at den ikke forsvinder fra håret, så du kan rende rundt med en symfoni af blomster i håret hele dagen. Aaaaah.

Denne hårpleje serie bliver min tro og følgesvend i det næste meeeget lange stykke tid!
Kontakt milk_shake Danmark HER eller HER for at finde nærmeste forhandler!❤️

Nu glæder jeg mig bare til resten af weekenden! Idag skal vi til fødselsdag hos en meget dejlig kvinde!<3 og imorgen tager vi til emporia i malmø, og så slutter vi lige af med lidt boligshopping i IKEA. (Bare rolig, sådan er min weekend på ingen måde hver weekend :D, wish it was!) skal i i nogle spænende ting i weekenden?<3


LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer