DEN PERFEKTE JULEGAVE TIL HAM

Indeholder tilknyttede links

Hej mine kære.

Jeg håber i nyder december måned, er kommet i julestemning og at i efterhånden er ved at have styr på gaverne, selvom jeg godt ved hvor svært det kan være at finde den perfekte gave til ens kæreste, især fordi de aldrig rigtig ønsker sig noget. Jeg har derfor fundet en masse lækre ting som jeg selv synes er rigtig gode gaver til ham og nogle ting jeg sagtens kunne finde på at forære Jacob.

1. Shaving set fra Barberians.

Jeg tror at de fleste mænd godt kan lide at være veltrimmet og nogengange eksperimentere lidt med faconen, derfor synes jeg at sådan et shaving set er en mega lækker gave at give + det pynter på badeværelset.

2. GoDream.

Køb en oplevelse som i kan dele. Jacob og jeg kan være så dårlige til at opleve ting sammen, foruden når vi er ude og rejse, men på denne måde bliver man tvunget til at sætte en dato og få en skøn oplevelse. Der er massere af muligheder!

3. Babyliss trimmer.

Endnu en ting til skægget eller hvor man har lyst til at benytte den. En god trimmer er er musthave for enhver mand, hvem ville ikke blive glad for sådan en?

4. UnderArmour fleece

Hvis din kæreste, far eller bror har en eller anden sport eller anden form for hoppy de dyrker, så køb noget de kan bruge i den forbindelse. Jacob dyrker meget triathlon, og har derfor brug for træningstøj too både indendørs og udendørs. Jeg elsker selv UnderArmour træningstøj, jeg synes virkelig det er lækker kvalitet og pænt.

5. UnderArmour Longsleeve

Endnu et lækkert stykke træningstøj fra UnderArmour, som er godt til de kolde dage.

6. Chelsea boot

En klassisk støvle på budget, whats not to like? En støvle der er et musthave i de fleste mænds garderobe (og kvinders for den sags skyld)

7. The Body Shop edt

The Body Shop laver faktisk nogle vildt lækre dufte, til en formidabel pris. Så hvad enten du mangler en ekstra lille gave til julegaven, eller budgettet er tight i år, er denne duft en virkelig god gave.

8. Daniel Wellington ur

Daniel Wellington laver nogle mega fine, tidsløse ure og er endnu et basic musthave item i enhver mandlig og kvindelig garderobe. I år har de lavet de flotteste holiday bundles til mega gode priser OG du kan spare 15% helt ind til d.31 december 2017, med koden: MELANIENORSKOV15. Du kan også designe dit eget holiday bundle set her .

Synes godt om

Kommentarer