DERFOR SKAL JEG HAVE LAVET TÆNDER

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

Hej mine kære.

Som nogle af jer måske har set på min instastory, så har jeg været til et par konsultationer på klinikken Smiledesigns, da jeg længe har haft et ønske om en tandregulering (særligt inde for de seneste par år) og da jeg tilfældigt faldt over Smiledesigns på instagram, var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle have lavet det nu. Det jeg især faldt over ved dem var selvfølgelig først og fremmest deres fantastiske før/efter billeder og yderst tilfredse kunder og deres visuelle udtryk som klinik som virkelig viser at de er en klinik i aller højeste kvalitet og professionalisme - og det er helt klart det samme indtryk jeg sidder tilbage med efter at have været inde hos dem to gange. Smiledesigns er også en klinik som er specialiseret i Invisalign, så du får virkelig den bedste ekspertise på markedet.

Jeg har aldrig brudt mig om at smile med tænderne og sådan tror jeg (desværre) at der er rigtig mange af os der har det. Da jeg var lille ville jeg rigtig gerne have haft bøjle på, men min tandlæge mente ikke at det var "slemt" nok. Mine to tænder ved siden af fortænderne, er i virkeligheden mega små og gjorde især at jeg fik "kanintænder" og jeg fik derfor i sin tid, sat plast på for at gøre dem større. Det er også derfor at de har lidt en anden farve, da de ikke er blevet farvet med når jeg har fået bleget tænder. Mit største issue er i virkeligheden min undermund hvor jeg føler, især når jeg taler, at de bare er kastet ind i munden på mig, hehe. Og så har jeg et meget dybt bid, som gør at man ikke kan se tænderne i min undermund når jeg bider sammen (det har faktisk også slidt mine tænder skrå). Det er også meget normalt at føle "lige pludselig" at ens tænder har ændret sig, da de hele tiden skubber sig mere og mere sammen og kan derfor pludselig virke mere skæve end førhen.

Jeg startede med at være til en forkonsultation hos Smiledesigns, hvor de kiggede på mine tænder og bedømte om de mente at jeg var egnet til Invisalign. Invisalign er nogle skinner som er tilpasset dine tænder som skal hjælpe til at regulere dem. Skinnerne bliver hele tiden skiftet ud for at sørge for at tænderne rykker sig. De er transparente og kan ikke ses i munden (SÅ smart). Da jeg var inde hos Smiledesgins anden gang, fik jeg scannet mine tænder for at kunne se et ca. slutresultat for hvordan det ender med at se ud, så imponerende teknologi. Jeg fik også taget røntgen og alt for at se at alt var som det skulle være.

I min behandling får jeg min tandregulering, skiftet mit plast og tandblegning, jeg glæder mig så meget til at komme igang med det, det er så spændende. Jeg tror at Jacob & jeg har talt om det 100 gange allerede på ferien om hvor spændende det bliver haha. Jeg holder jer selvfølgelig opdateret hele tiden undervejs, her er bare lige en starter på hvorfor jeg gerne vil have det lavet. Mit forløb kommer til at tage ca. 2år, alt efter hvor hurtigt og hvordan mine tænder rykker sig.

Synes godt om

Kommentarer