DERMASTAMP - ALFA OMEGA KLINIKKEN - SPAR 20% PÅ BEHANDLINGER

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Alfa Omega Klinikken

Hej mine kære.

Det er allerede snart et år siden a jeg blev akne fri og efter et rigtig langt forløb med min akne er jeg nu startet på den sidste del af behandlingen, dermastamp. Jeg fik en dermastamp behandling tilbage i foråret inden Jacob og jeg tog til USA og jeg kunne allerede efter 1 behandling se en kæmpe forskel på min hud. Da vi landede fra USA i sommers, startede jeg på Dr. ZO's produkter og begyndte jævnligt at gå til dybderensende behandlinger for at få aknen i bero.

Jeg har været i så gode og trygge hænder hos Susanne og Mitte på Alfa Omega Klinikken, som virkelig er i eksperter på området. Jeg har fået så fantastiske resulater og jeg ikke ikke vente med at se slutresultatet og ikke mindst vise jer det. Jeg glæder mig helt vildt til at kunne gå uden makeup og føle mit tilpas med min hud.

Jeg ville gerne vise jer der ikke så med live på min insta, hvordan behandlingen foregår - men det er ikke for sarte sjæle, hehe. Ej jeg vil lige starte med at sige at det altså slet ikke gør ondt - man er kun øm dagen efter og ellers er huden bare rød i 4-5 dage efter. Mitte startede med at ligge en bedøvelsescreme på mine kinder som jeg lå med i 10-15min og herefter gik vi igang med behandlingen. Du kan sagtens have makeup på dagen efter og behandlingen er bedst at få lavet efterår, vinter, forår, hvor huden ikke bliver udsat for ligeså høj UV-eksponering, så det kan få lov til at hele i fred og ro.

I kan altid booke tid til en gratis forkonsultation hos Mitte, så hun kan se jeres hud og anbefale behandlinger til forbedring. Jeg har været så heldig at få lov til at tilbyde jer 20% på dermastampbehandlinger fra midt januar til slut februar. Hvis i har spørgsmål til behandlingen kan i finde mere information HER, hvor i også kan se før/efter billeder fra tidligere klienter og ellers er i altid mere end velkomne til at spørge mig, så skal jeg svare så godt jeg kan.

KYS

Synes godt om

Kommentarer