DERMASTAMP 101

Ilirida Krasniqi’s fantastiske resultat - Læs hele hendes indlæg her.

Hej mine kære.

Jeg har fået så mange henvendelser fra jer, hvilket er helt fantastisk så jeg vil forsøge at besvare alle jeres spørgsmål i dette indlæg og forsøge på at gøre jer lidt klogere på hvad behandlingen går ud på. Såfremt der er nogle af jeres spørgsmål der ikke er besvaret så skriv endelig til mig, jeg kan svare på det meste.

Alfa Omega Klinikken er efterhånden en af Danmarks mest erfarne klinikker indenfor behandling af akne ar uden brug af laser. Alfa Omega Klinikken bruger dermastamp til behandling af aknear, og denne behandling er desuden også exceptionel til behandling af pigementer, grove porer, linjer, rynker etc. Som i ved så har jeg gået til behandling hos Alfa Omega over en længere periode nu, og er nu i slutningsfasen af min behandling - nemlig dermastampen. Jeg fik min først dermastamp behandling i foråret 2017 og allerede efter den ene behandling kunne jeg se en kæmpe forskel. Jeg mangler nu 2-3 behandlinger før at jeg er helt færdig.

Hvad er dermastamp?
Dermastamp behandling er en anti-age, rynkeforebyggende ansigtsbehandling, der reducerer ar, uren hud, fine linjer, rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Dermastamp er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang. Nålene med dermastamp er meget længere end en dermaroller og er derfor langt mere effektiv.

Hvad er forskellen på dermastamp og dermarolling?
Dermastamp er en klinik behandling som går meget dybere end dermarolling. Mange af de at eller pigmenter vi har kan ligge dybere i huden, end hvad dermarollerens nåle kan nå ned. Dermastamp er ikke en behandling man selv kan lave, da der skal en professionel til at lave den. Dermarolling er derimod en hjemmebehandling som eksempelvis også kan bruges til efterbehandling hjemme.

Hvordan foregår behandlingen?
Når du skal have lavet en dermastamp behandling skal du have din makeup af og bliver herefter sprittet af på området du skal behandles, så huden er fri for snavs og bakterier. Herefter får du bedøvelsescreme på som skal virke i ca 10min. bedøvelsescremen lokalbedøver området/områderne så behandlingen ikke gør ondt. Når bedøvelsescremen er fjernet får du retinol på og så går behandlingen igang. Ligesom med dermarolling bliver der både kørt vertikalt, horisontalt og skråt. Det er meget forskelligt fra person til person hvor meget man bløder af behandlingen. Når Mitte er færdig med at dermastampe områderne kommer hun retinol på igen for at huden heler, bliver glat og jævn. Blodet får også lov til at ligge og ilte og trækker sig ligesom lidt ind i huden igen, det hjælper til helingsprocessen. Retinolen skal blive siddende til dagen efter.

Gør det ondt?
Det kommer selvfølgelig meget an på hvor høj din smertetærskel er, jeg mener selv at min er meget lav! Haha. Jeg vil sige, det ser meeeeget mere voldsomt ud end det er - its really not that bad. Du får selvfølgelig bedøvelsescremen på først hvilket tager smerten, men selve behandlingen er mere bare ubehaelig, men jeg synes ikke det gør ondt. Om aftenen kan man godt mærke at man begynder at blive meget varm i kinderne og huden er meget øm. Dagen efter er huden stadig øm og man kan godt føle sig lidt opkogt i hovedet, ligesom hvis man har feber eller er blevet solskoldet.

Må jeg have makeup på efter?

Du må ikke have makeup på lige efter behandlingen da huden skal have ro og retinolen skal have lov til at trække huden sammen, derfor er behandlingen bedst at få lavet efter job eller på en fridag. Dagen efter kan du sagtens have makeup på uden problemer og hvis i så min instastory imorges, så kan det altså let dækkes helt.

Hvor mange gange skal man have behandlingen?

Det er svært at vurdere. Den bedste anbefaling jeg kan give jer er at booke en gratis forkonsultation hos Mitte og lade hende vurdere det udfra jeres Guds tilstand på nuværende tidspunkt. Jeg kunne klart se en KÆMPE forskel allerede efter min første behandling - men jeg ender nok med at have fået 4-5 behandlinger.


På hvilken tid af året skal behandlingen laves?
Behandlingen skal gerne laves efterår/vinter/forår hvor det er mindst UV-eksponering så huden får lov til at hele, derfor er dette også det perfekt tidspunkt at få det lavet på.

Kan jeg godt få lavet behandlingen hvis jeg har akne i udbrud?
Behandlingen kan desværre ikke laves på akne som er i udbrud, det er også derfor at jeg i en lang periode gik til dybderensende behandlinger for at få ro på aknen og gøre den klar til dermastamp. Men du kan altid booke en gratis konsultation hos Mitte og få hende til at se på din hud først.

Kan jeg få behandlingen hvis jeg er gravid?
Du skal gerne vente til du har født, da der er mange hormoner i kroppen når man er gravid. Det er bedst at lave dermastamp når huden er i bero og stabil.


Kan dermastamp bruges andre steder end ansigtet?
Sagtens! Dermastamp kan også bruge på kroppen, eksempelvis skuldre eller ryg hvor man også kan have tendens til akne udbrud og ar.

Hvad koster en behandling?

Behandlingen for kinder ligger normalt til 2.400kr for en behandling. Hvis du nævner min blog, får du behandlingen til 1.900kr. Hvis du gerne vil booke 3 behandlinger på en gang, kan du få det til 4.500, hvilket er 1.500kr pr gang og en besparelse på 2.700kr. Det er gratis at komme til en forkonsultation, hvilket jeg virkelig vil anbefale jer at booke tid til da Mitte virkelig er en sand magician og kan udrette mirakler med ens hud.

Book en gratis konsultation her.

Jeg har også lavet en youtube video hvor i kan se hvordan behandlingen foregår, den kan i se her.

Her kan i se billeder af mine hud før/under/efter behandling af dermastamp.

  • BEAUTY
  • Near København K, København

Synes godt om

Kommentarer