DINNER & DRINKS W A SINGLE GIRL

Eftersom at Jacob lige pt. er på skiferie i Frankrig, må jeg jo udnytte min tid alene herhjemme fornuftigt. hehe. Normalt er jeg faktisk ikke så socialt anlagt, da jeg i hverdagene har meget travlt og Jacob og jeg arbejder på helt forskellige tidspunkter af dagen og har derfor ikke ret meget tid sammen, så når vi har vores friweekender sammen, ligger min prioritering stort set altid hos ham.
Men igår var jeg ude og bruge lidt tid med min storesøster (som btw guys er single), som jeg også har sovet hos siden Jacob tog på skiferie. Det var så hyggeligt og der er virkelig ikke noget som at tilbringe tid med dem man holder allermest af. Vi var inde og spise på café sommersko, jeg har har faktisk aldrig været der men det var et virkelig hyggeligt sted og virkelig god mad.
Speaking of great food så fik vi hvidvinsdampede blåmuslinger til forret og jeg har smagt blåmuslinger en gang før da min moster lavede det til mig i en slags suppe, hvilket smagte HELT vildt godt. Men jeg må ærligt indrømme at jeg tror ikke at det er noget jeg ville vælge fra en menu igen - Men min søster var til gengæld helt vild med dem.
Til hovedret valgte vi en deluxe burger, hvilket jeg ikke tror at vi helt vidste hvad indebar! Vi fik en burger hvor der nok var 300g kød i, der var både en hakkebøf og en steak og så med hjemmelavede fritter. Det smagte SÅ godt, men hold op hvor var der meget mad.
Jeg savner Jacob rigtig meget og føler mig så forfærdelig at høre på, for han har kun været væk siden i onsdags. Det er ikke så tit at vi er væk fra hinanden, så det er vel bare sundt at vi savner hinanden lidt. hehe. Glæder mig ihvertfald til at hente ham lufthavnen imorgen. Jeg har fri weekend denne weekend, så tror jeg skal bruge min fredag aften alene derhjemme med en god vin og tapas - that’s always a good idea.

Synes godt om

Kommentarer