DIY: FRINGE BALLOON

Fotograf: Mathilde Boe

Sponsoreret indlæg

På mine billeder til min relancering af bloggen, havde jeg lavet denne fine ballon med frynser. Jeg ville gerne have en speciel ballon da resten af billedet skulle være forholdsvist neutralt, så jeg kiggede rundt på pinterest og fandt en masse inspiration til de her fine frynse balloner.

Jeg elsker især også den her ballon da den er helt rundt og ikke sådan alm. ballon formet. (tænk at man kan gå så meget op i balloner, haha). - Men synes den er lidt finere i den her runde form. Det var faktisk sådan at jeg ikke kunne nå at få fat på noget helium, så jeg måtte have en pind på ballonen. Jeg har ligesom 'bundet' pinden ind i cremefarvet satin bånd og lade en del af båndet ligge løst nede på gulvet.

Ponponerne har jeg også lavet af satin bånd, og så bundet dem på pinden. Den pink ponpon er et mix af to forskellige nuancer af pink.

Det tog mig en krig at finde ud af hvordan jeg skulle lave den her ballon på en pæn måde, det var lidt mere tidskrævende end forventet. Og så måtte jeg puste ballonen op selv, hvilket gjorde at jeg havde det ret skidt resten af aftenen. haha. Der var egentlig også tyld på ballonen, men det blev mærkeligt på billeder.

Jeg har fået alle produkterne inde på CTI-Party, de har virkelig ALT man behøver til hvilken som helst slags fest. Det er stort set altid derinde jeg finder mine produkter, hvis jeg skal bruge noget til en fest eller sådan noget som dette. - Og så giver de en fantastisk service og hurtig levering, hvilket jeg også synes er en enormt vigtig faktor.

- Det skal også lige siges at Jacob og jeg havde det virkelig sjovt med at lege med den her ballon fordi den er så spændstig, så bevæger den sig sindssygt hurtigt i luften.

Synes godt om

Kommentarer

BallonGert
,
Kære Melanie Jeg havde da også helium
BallonGert
,
Kære Melanie Jeg havde da også helium
melanienorskov.com
,
Hej Gert, der var slet ikke noget da jeg skulle bestille, det fik jeg ihvertfald at vide
melanienorskov.com
,
Hej Gert, der var slet ikke noget da jeg skulle bestille, det fik jeg ihvertfald at vide