Dommedag!

En lille kort update herfra, im still alive! Jeg har fri i disse dage, så jeg har været huslig og fokuseret på træning og cardio! For nogen skal have målt sin fedtprocent imorgen, og noget siger mig at den ikke er faldet siden sidst! - but all those Mars ice-cream was soooo worth it!! Eller.. Man fortryder det selvfølgelig altid dagen før dommedag! Buuuh. Men i det mindste holder jeg min vægt pænt og den bevæger sig stadig ned ad. Har ihvertfald tabt 6kg på et halvt år og taget på i muskelmasse.. Så vi bliver bare bikiniklar til næste sommer istedet! Så jeg skal altså tidligt op på min fridag imorgen.. Skal stå frisk og veludhvilet til holdtræning i fitnessdk kl07.20! - getting up a little early, never killed anyone! Jeg KAN bare heller ikke ligge på langs en hel dag og bare slappe af, selvom det nok er ganske fornuftigt indimellem. Men jeg får så dårlig samvittighed hvis jeg bare feder den, når jeg nu ligeså godt kunne bruge tiden på noget fornuftigt. Kender i det?..
Men for at elske sin træning, skal der motivation til. Og hvad er motivation uden lækkert træningsgear? Besides har jeg fået hård hud i hænderne, som en mand.. Det må betyde at træning virker(dog forkerte steder), men åh, i wish for some pink fitness gloves!! Men jeg har fået ny sports bh og top fra Nike af min søde kæreste! ELSKER farver under træning! Tak skat, elsker dig<3
Jeg ønsker rigtig meget at fokusere mere på mode, styling, makeup, beautytips etc. Her på bloggen, da det er nogle ting jeg interessere mig rigtig meget for. Det kan bare være svært at tage ordenlige billeder med et knapt så godt kamera. Kender i evt. Nogle gode programmer man kan redigere billederne i? Vil også gerne videoblogge til jer omkring makeup, hår etc. Jeg ved ikke om i vil synes at det ville være spændene at følge med i min træning også? Hvad siger i til det?

Thanks & Love

Synes godt om

Kommentarer

Emilie
,
Vil helt sikkert gerne høre mere om din træning! 😊
Caroline
,
Ja! Mere om din træning 😊