Elf - Beauty buzzer No.1

Godaften alle sammen♥
- Jeg er meget stolt af at kunne præsentere mig selv som 'Beauty-Buzzer' for elf cosmetics, hvilket vil sige at jeg vild anmelde en stor del af elf's makeup produkter her på min blog♥.
Jeg glæder mig enormt meget, så jeg håber at i vil stay tuned og følge med på bloggen, så i kan få en masse anmeldelser af elf's super lækre produkter!

No. 1 - elf package

♥ - Small Angled Brush - Denne bruger jeg til mine øjenbryn, som er fantastisk til at lave mine strejer med & så er det ikke mindst virkelig god kvalitet!
♥ - Small Smudge Brush - Denne lille bitte børste er perfekt til at præcisere med, når jeg laver mine smokey eye looks.
♥ - Contour Brush - Denne contour børste er rigtig god til at lave fine contour linjer med, især for præcision og for områder som næsen.
♥ - Baked Eyeshadow Palette Texas - Jeg er helt vild med elf's nye baked eyeshadow palettes! De indeholder nogle vildt lækre varme og naturlige nuancer! Min næste baked eyeshadow palette skal være California. Hvilken kunne du tænke dig?
♥ - Baked Bronzer - Få de lækreste naturlige solkyssede kinder til din vinterblege hud, med denne baked bronzer!
♥ - Lip Exfoliator - Mine læber lider især under vinterkulden og er derfor oftest meget tørre, og det er så irriterende når man ELSKER læbestift. Men denne lip exfoliator er blevet et must for mig at have med i tasken! og jeg elsker at sidde om aftenen med den og bare smørre og smørre og smørre. og så smager den lidt af vanilje! hihi. mmmmmh.
♥ - Moisturising Lipstick - Disse moisturising lipsticks er også super gode her om vinteren, da de tilfører læberne ekstra fugt og gør dem glansende og friske at se på, i stedet for tørre og sprunktne.
- Jeg glæder mig allerede helt vildt til min næste elf - surprise!

Håber i alle får en fantastisk lørdag!
LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer