❤ e.l.f. - Heaven & GIVEAWAY❤

.. Idag kom min pakke med en masse overraskelser fra e.l.f.. Ej hvor har jeg glædet mig, jeg elsker makeup SÅ meget og jeg elsker at have masser af det, så der altid er en masse at vælge imellem! Jeg flåede nærmest pakken op, da jeg har glædet mig så meget og til at se hvilke produkter der gemte sig inde i pakken :D. Jeg ved ikke om alle kender konceptet, men det burde i virkelig! E.l.f er meget førende indenfor kvalitets makeup til VIRKELIG ingen penge! - HEAVEN! Og de har bogstaveligt talt ALT indenfor makeup verdenen derinde. Kan også afsløre at jeg stadig venter på en pakke fra uk, som jeg bestilte da de havde 50% derinde - jeg er besat! :D
Alle de fantastiske produkter der gemte sig i pakken - i ❤.
⚪ 3 in 1 mascara
⚪ Powder brush
⚪ Shimmer lip gloss
⚪ Mineral lip liner
⚪ Eyebrow lifter and filler
⚪ 2 forskellige baked blush
⚪ 2 forskellige baked eyeshadow

Jeg glæder mig sindssygt meget til at afsløre et af mine kommende projekter, hvor i vil komme til at se og høre en hel del om e.l.f. - so stay tuned ladies!

Men det bedste ved hele dette indlæg er at du har mulighed for at få fingrene i en lækker E.L.F.-GIVEAWAY. Det eneste du skal gøre er, at gå ind og like e.l.f. Danske facebook side og det kan du gøre lige HER på deres facebook side bliver der også holdt konkurrencer indimellem, bla. Når de når op på et hvis antal likes - SÅ LIKE LØS! Derudover kan i også holde øje med hvornår der er lækre rabatter på webshoppen.
Vinderen af e.l.f.-giveaway vil blive kåret onsdag D.30/10-13 - herinde på bloggen. GO GET IT GIRLS❤

PEACE AND SPREAD LOVE
- M

Synes godt om

Kommentarer

Dana
,
Allerede gjort :*
Emilie
,
Det er længe siden jeg liket deres Facebook side! E.l.f er virkelig lækkert, elsker deres makeup <3