INTERIØR UPDATE: DESENIO POSTERS

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

Hej mine kære.

Der er sket lidt nyt i boligen noget vi har trængt til virkelig længe. Det er som om der mangler noget når man ingen billeder har på væggene, det skaber så meget liv og personlighed på samme tid - men synes til gengæld også at det er så svært at finde det rette.

Som i ved elsker jeg Desenio og det er der helt sikekrt mange af jer der allerede gør. Desenio har et kæmpe udvalg at fede posters som du kan hænge op og kombinere lige efter eget ønske. Jeg har i forvejen stadig mit PRADA marfa billede oppe over vores sofa, men det er så også det eneste hah. Derudover er der også bare så meget lækker inspiration at finde på deres site og instagram og der er så nemt at bestille både posters og passende rammer - lige til døren.

Vi har valgt at køre lidt sart rosa i lejligheden som kontrast til vores grå/hvide møbler, så jeg ville gerne finde nogle billeder i de farver som vi kunne have i spisestuen. Jeg synes indretning er sååå svært og har nogengange overvejet om man bare skulle hyre en indretningsarkitekt hah. Jeg fandt først posteren Marrakech Facade som jeg så valgte at kombinere med Cactus posteren. Jeg synes det er vildt fine og at det er en rigtig fed kombination, jeg er bare i tvivl om jeg synes de passer ind i vores stil da vi er lidt mere ovre i rokoko stilen og så tænker jeg også om vi skal have en anden farve end rosa, eks. Kongeblå eller petroleum?(har virkelig a thing for de farver) hvad tænker i? (Begge posters er 70x100)


Til soveværelset har jeg valgt sunligt(til venstre) og shadow(til højre). De her posters tager mig virkelig tilbage til vores ferie i USA og er indbegrebet af den perfekte morgen - jeg eeeelsker dem, bliver så glad når jeg kigger på dem heh. (Begge posters er 50x70)

Jeg er så heldig at jeg har fået en rabatkode til Desenio på 25%, så i kan spare en masse og fornye jeres hjem med nogle af deres lækre posters. KODE: NORSKOVSynes godt om

Kommentarer