Endnu en tur under Biancas magiske hænder|Signe Heindorf clinique

All right, så fik jeg lige en tur under Biancas hænder endnu engang, igår. Det var egentlig meningen at vi skulle ud i en lunchpeel, men Biancas syntes at jeg trængte til endnu en Quick fix. Følg med helt fra start her

Vi lavede faktisk helt samme procedure som sidst, hvor hun også lige fik trykket det der skulle trykkes. Hun sagde dog at min hud var blevet meget bedre siden sidst vi sås og lur mig om ikke det har noget og gøre med ko-ting for jeg har stort set ikke spist noget siden.

Det er virkelig rart at kunne begynde at se at min hud er ved at blive så smuk! Det eneste der nager mig nu er mine ar! Men når jeg er færdige med mine behandlinger hos Bianca (skal so far, have en mere), så starter jeg på min Swiss Roller, jeg skal nemlig lige passe på at jeg ikke stresser min hud for meget.

Men jeg synes også at i skal have muligheden for at komme under Biancas magic hands for hold op hvor er hun dygtig og hvor har hun bare reddet min forfærdelige hud. Jeg skal lige hilse at sige at hun har 15års erfaring i branchen og har selv lidt af acne siden hun var 12 - so she gets you og ved lige hvad du skal gøre og ikke gøre.

Indtil d.15 september kan du spare 100kr på din behandling ved at skrive MELANIE100 når du booker en behandling. Fra Bianca til jer.
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer