FARVEL OG TAK FOR NU

Kære alle fantastiske læsere,

det er med blandede følelser at jeg skriver dette indlæg, da det handler om at sige farvel til noget der har været ens trygge rammer gennem 5år (5år!!!), men derimod er det også på tide at ‘komme videre’ og søge andre veje og muligheder. Mange af jer har fulgt mig siden jeg åbnede bloggen op i 2012 og nogle af jer er kommet til hen ad vejen og jeg elsker hver og en af jer, for uden jer derude ville dette ikke kunne lykkedes for mig - så tusind tusind tak <3

Da jeg åbnede bloggen i 2012 (som dengang hed itsmemelaniedk.dk), var det med henblik på at fortælle om min rejse gennem tv-optræden og for at lære jer den rigtige mig at kende, da det ikke er hende i kendte fra tv, in any ways. Senere hen besluttede jeg mig for at lave det til en Beauty Blog - men da jeg ikke rigtig kunne holde mig til et emne, valgte jeg at blive livsstils blogger for der kunne jeg dele lidt ud af det hele og det elsker jeg at kunne.

I januar 2016 valgte jeg at relancere min blog og åbne under navnet melanienorskov.com, en beslutning som jeg er så glad for at jeg tog og et blognavn som jeg føler mig meget mere tilpas ved.

Det er med stor spænding, nervøsitet og sommerfugle i maven at jeg har opsagt min kontrakt hos Bloggers Delight og derfor lukker jeg ned for bloggen. Jeg vil sige efter at have været hos Bloggers Delight i 5år, føler jeg ikke rigtig at de kan hjælpe mig videre på min vej en de har gjort og derfor har jeg søgt nye udfordringer. Jeg åbner derfor bloggen op hos nouw som er skandinaviens største blogplatform og jeg glæder mig sindssygt meget til nye kolleger og nye udfordringer og jeg føler også at det kan være med til at give mig nyt blog på tanden. De er så søde hos nouw og har nogle fantastiske og meget frie vilkår + de er virkelig gode til at motivere alle deres bloggere.

1 juni åbner jeg bloggen op med nyt design og nye eventyrer på melanienorskov.com. For jer kommer det ikke til at have den store betydning udover mit nye design, vil alt for jeg føles som det gamle. Jeg glæder mig sindssygt meget til at byde jer velkommen og vise jer den nye blog og så håber jeg vi får rigtig mange hyggelige timer sammen! heh.

MASSER AF KÆRLIGHED OG ENDNU ENGANG TAK FOR JER

Synes godt om

Kommentarer

Mie
,
Hvor er din kjole fra?😁😁
marianne
,
Jeg ønsker digbheld og lykke på din vej. Det kan være vi mødes på et andet tidspunkt via andre blogger platforme.