FAVOURITE HAIR PRODUCTS

Indeholder tilknyttede links

Shampoo

Jeg veksler faktisk imellem utroligt mange brands, da jeg synes der er virkelig mange gode hår brands på markedet og så kan jeg godt lide at bruge lidt forskelligt til håret så det får everything good. Jeg går oftest efter repair og hydrating shampoos da mit hår har brug for masser af fugt and always a bit of repair hehe. Repair produkter kan dog oftest godt gøre mit hår en smule stift pga. det høje protein indhold og jeg kan derfor godt lide at kombinere mine repair produkter med noget der fugter. Men her er 5 af mine ultimative favoritter inde for shampoos.

Conditioner

Her er 5 af mine favorit conditioners. For mig er det rigtig vigtigt at min conditioner gør mit hår blødt right away. Jeg ved ikke noget værre end at komme en conditioner i mit hår og at jeg føler mit hår er helt tørt og filtret når jeg skyller den ud, i need to feel it u know! haha. De her conditioners er nogle af mine all time - newly faves. Mit hår skal gerne efterlades blødt og smidigt.

Hårkur

Jeg bruger hårkur cirka hver anden gang når jeg vasker hår og veksler imellem hydrating og repair kure. Jeg lader altid min hårkur sidde i min. 10min. Så den får lov til at virke, or else it doesnt work. En fejl jeg begik i mange år var også at bruge hårkur efter shampoo og conditioner. Hårkur går ind og åbner håret og det er derfor vigtigt at have en conditioner i i et par minutter efter hårkuren for at lukke håret igen og ligge en beskyttende hinde på håret. Så first shampoo, hårkur, conditioner. Nedenfor kan du se alle de hårkure der gemmer sig på mit badeværelse. It depends on the mood, hvilken jeg bruger. Hehe.

  • Near Frederiksberg

Synes godt om

Kommentarer