FAVOURITE LIPGLOSS

Hej beauties.


Jeg elsker at få makeup tips af andre og synes altid det er mega spændene at høre om andres favorit produkter. Jeg er soooo into lipgloss for tiden og jeg har derfor valgt at dele nogle af mine favorit glosser, som jeg absolut ikke kan leve uden!! Jeg synes at gloss er mega comfy at have på og så får det læberne til at se så lækre ud og det er så fint til hverdag!

Old but gold

Tom Ford - Rose Crush, er en gloss jeg har haft længe og som jeg har brugt virkelig meget! Den har sådan en smuk mørk rosa farve og er nok den gloss jeg har som giver mest farve faktisk, da de andre er meget nude. Jeg elsker den især også til når jeg har lidt farve! Texturen er så lækker og cremet. (Det er den jeg har på på billedet)

The Bomb one

Next up er Fenty Beauty - Bomb shell som er en af mine nyere forelskelser, hehe. Jeg så den på en af mine favorite youtubers Desi Perkins og så måtte jeg bare have den. Texturen og duften er så lækker! Den har en virkelig smuk naturlig farve og så har den mega meget glimmer i, hvilket får læberne til at se mega plumped ud, altså, den er really bomb!!

Buxom

Sidst men ikke mindst er mit nyeste køb, Buxom - Sandy. Buxom er lige kommet til DK, finally!! (I Magasin) og jeg var inde og prøve dem med det samme. Jeg tror faktisk at Sally var den første farve jeg prøvede, en naturlig farve som gør læberne let lys rosa. Den er sååå flot og har en virkelig smuk “våd” finish, den har ikke glimmer så den har bare det der lette gloss look. Og så er det jo en lip plumper, not that i need it! Men den er virkelig behagelig og frisk at have på.

Synes godt om

Kommentarer