FIRST CHANEL PIECE

Look at this beautiful baby ♥

Jeg er gået lidt nuts i lækre accessories på det sidste, er blevet helt pjattet med det - sidste 'køb' var jo min gave fra Jacob! As you know så elsker jeg også at gøre gode og lækre køb, this lovely piece is my latest og min første rigtige Chanel ting! I har sikkert allerede bemærket den som en del af mit outfit i forrige weekend

Jeg havde faktisk kigget længe på trendsales efter både Chanel øreringe og Chanel halskæder, ved ikke lige hvorfor jeg pludselig blev så obsessed med det, men synes bare deres designs er så tidsløse, smukke og of corse exclusive. Jeg er på ingen måde den store tilhænger af Chanel i Beauty afdeling (foruden No5 og chance i parfum), men men men jeg er helt forelsket i deres accessories og smykker og ønsker mig også virkelig meget en Chanel taske!

Så... Jeg fandt faktisk først en Chanel halskæde som var mere lang i det og med sorte cc på, sådan en man ligesom kunne justere (hvis i ved hvilken jeg snakker om, skrev også til sælger men hun svarede ikke... minor detail), så fandt jeg denne istedet for og den synes jeg bare var så smuk. "TAKE MY BREATH AWAAAAAY", spillede bare for fulde gardiner i mit hovede. Jeg havde det rigtig svært ved at beslutte mig, men man ved altid godt hvad jeg ender ud i cus i really cant ressist anything..... Jeg gad dog også gerne have haft den anden, den er bare meget mere sådan casual og fashionable i stilen hvor jeg synes at den her er lidt mere formel.

Vi skulle hente halskæden i nordsjælland og på vej derop går der totalt schizophrenia i den, og jeg bliver i tvivl om det her nu også er en god ide.. Jeg skriver så til sælger 20 min før vores aftale at jeg springer fra, hvilket hun selvfølgelig blev ret utilfreds med.. Vi kører rundt og jeg tænker godt og grundigt over det, og tænker "jeg kan ikke leve uden den"-tanken og så skriver jeg til hende en halv time efter sidste besked at jeg kommer efter den alligevel. Ej men hun må da tænke man er syg i potten, men stadig glad fordi den bliver solgt alligevel. Er jeg den eneste der er så ubeslutsom? please tell me im not.

Men nu må jeg også spare mig for vi skal jo til USA i den nærmeste fremtid, so this little lady got some serious saving to do.

Så godt køb! Har i gjort nogle gode Trendsales køb for nyligt?
  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer