FLTL 4.1 + weekend!

Jeg skylder et KÆMPE indlæg, eftersom jeg ikke har blogget i lidt for mange dage! Shame on me, yet again! Det var jo egentlig meningen at jeg ville blogge efter hvert afsnit at den nye sæson af For lækker til love, så det skal der jo ikke ændres på! I får den bare lidt senere end ventet! ;).
I GOT TO HAVE IT
Jeg var jo på date med Martin som han ikke hedder i virkeligheden, men det kan jeg ikke huske.. Han foretrækker at blive kaldt Martin, så det er det vi kalder ham. Den her date var meget speciel iforhold til så mange andre af dem jeg har været på, da der skete et par tekniske ting undervejs. Anyways, så startede vi hjemme hos min kære halvsøster hvor vi skulle snakke lidt om min date og jeg skulle vise hende nogle billeder af ham på facebook. Det var ret sjovt for jeg vidste jo ikke hvordan han så ud(gør jeg næsten aldrig), så det var en ligeså stor overraskelse for mig som for andre.. Havde den overraskelse så bare været god! Eftersom min tilrettelægger jo er ham der sørger for at det hele hænger sammen, vidste han jo godt hvordan Martin så ud og han havde fortalt mig at nu havde han sgu fundet manden.. Da jeg så ser de her billeder på facebook sammen med Timian, flækker jeg af grin.. Come on Nico, troede du kendte mig bedre. Det her er intet personligt mod Martin, men han var bare slet ikke noget for mig.

Så bliver jeg spurgt i sync(interview), hvad det værste han kunne arrangere ville være... Museum ofcourse, det siger mig intet. Til min stooore overraskelse, skulle vi på museum! JUBIII.. Da vi har filmet ankomst og sætter os ind på museet og skal til at filme daten, går kameraet i stykker! NOT MY LUCKY DAY! No affence, men når man kommer på en date med en fyr som man SLET ikke er interesseret i på nogen måder, OG oveni købet skal rende rundt på et museum... Så vil man bare gerne have det overstået... Men nej nej, vi endte med at skulle filme resten ugen efter. Udover det så kommer jeg lige i tanke om at jeg ventede i en kold bil i 1½ time, fordi Martin kom forsent. Han troede først det var om onsdagen(det var altså mandag), and i thought i was the bitch.

Screw it, det blev mandag igen og daten skulle overståes. Og eeej nej nej altså, han var virkelig ikke den skarpeste kniv i skuffen.. Jeg ved godt jeg siger nogle ting nogengange som ikke helt hænger sammen meeen, at man siger at kunsterne i sin tid ku' deres kraft. Ej Martin, det hedder at de kunne deres kram! OG det billede var IKKE af H.c. Andersen. Jeg skal altså have en fyr som er klogere end mig, jeg skal ikke lære ham hvordan man udtaler diverse ordsprog, det er noget han skal lære mig.

Vi kommer på bar rouge, endelig ser jeg mit snit til at hygge mig(med mig selv!). Jeg ved heller ikke hvad det var med Martin, men det var som at være på date med Walter(fra sæson 3), and irriterede mig grænseløst. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kunne slet ikke kommunikere med ham uden det endte i diskussion. Altså VIRKELIG diskussion. Og så har han lavet den der buster sang. I dont care, det var en lorte sang! Men ja, jeg skulle ihvertfald IKKE se Martin igen :). Bortset fra det var det faktisk første(nok også sidste) gang at jeg har drukket på en date. 2gl hvidvin, så var jeg helt oppe at køre! Jeg kan faktisk ikke rigtig huske hvad jeg havde sagt i den sidste sync, kan kun huske at jeg havde sunget; "cus' my body's to bootylicious for you babe". Hahahaha åååh nej. Men min ellers søde tilrettelægger blev også lettere irriteret på mig, da han jo bare gerne ville hjem og jeg blev bare ved med at stå der at lave sjov. Han sagde så også udtrykkeligt til mig at det var første og sidste gang jeg fik lov til det! haha. Yeah right, like that was going to happen! :D
Jeg har haft en rigtig dejlig weekend, med min fantatsike kæreste i fredags og Irina & Sam i lørdags! Girls night out!
I fredags hyggede mig og Jacob med god mad og x-factor, som vi ser hver fredag! hihi. Elsker det, og thank gooood at min lille engel ikke røg ud! KAROLINE. Er lige ved at tude hvergang jeg høre hende synge! Im so impressed! Det er for SYGT det der. Glæder mig helt vildt til det første liveshow på fredag! OMG, høre den repeat for 5gang nu!!
I lørdags var det tid til kvalitetstid med to yndlingspiger. Jeg tror ikke jeg har været i byen med Irinia og Samanta siden vores julefrokost, hvilket var en ordenlig omgang for mig! Jeg startede med at tage hjem til Samanta og gøre mig færdig klar, og så ville vi mødes med Irinia inde på Mariott. Mig og Sam endte så med at komme en time forsent, hvilket slet ikke var gennemtænkt eftersom vi lod DK'S nuværende største diva stå i vinterkulden i alt for lidt tøj! Men vi nåede frem(med rigtig dårlig samvittighed), men heldigvis skal Irinia bare have et par drinks, så er hun klar igen. But sorry babe. Eftersom det var modeuge, var der modeshow inde på Mariott, loved it!
.. And yet again, blev jeg ligepludselig SÅ fuld. Ved ikke om det er vejret der gør det, eller om jeg bare er virkelig svagdrikker, eller har blandet for meget.. I dont know. Men jeg nåede bare dertil igen hvor jeg tænke; ok, jeg skal hjem NU! Ellers bliver det her meget pinligt for mig. Så jeg ringer selvfølgelig til min dejlige kæreste(allerede kl02), som også var i byen! Havde det så dårligt med at ødelægge hans aften, men lige der havde jeg bare virkelig brug for at være hos ham, da jeg havde det virkelig skidt. Lucky me, var han der med det samme. Jeg har bare verdens bedste kæreste, håber aldrig jeg skal undvære dig skat!! Sønadag gik bare med at forsøge at komme til live igen!! Oh my.. det var forfærdeligt.

Lignu ligger jeg bare i sengen og slapper af, skal til at stå op og rydde lidt op i lejligheden. Men bloggen er selvfølgelig 1 prioritet! Jeg prøver også lidt at komme mig over det mareridt jeg havde imorges efter Jacob var taget på arbejde. Jeg ved ikke om det var drøm eller virkelighed, men det føltes så virkeligt. Det startede med at jeg hørte nogle skridt herinde i lejligheden og så kom der nogle lyde fra køkkenet. Så gik jeg jo helt i panik. Jge prøvede at åbne øjnene men jeg kunne ikke. Jeg tror at jeg så gemte mig under dynen og så var det som om at der pludselig var nogen der lagde sig ovenåp dyen og så kunne jeg se et ansigt gennem dynen. Så prøvede jeg jo at bevæge mig og skrige, men kunne ingen af delene og så var det som om at jeg gik i kramper. What a freakshow in my mind! Der ville jeg for alt i verden have ønsket at min skat lå lige ved siden af mig! :(. Det var virkelig creepy. Måske er det payback for at have slået Jacob i søvne de sidste to nætter! I søndags nikkede jeg ham en skalde og i nat 'stak' jeg ham med mine negle. I feel so bad! Undskyld skat <3

Oooh, det er nok det længeste blogindlæg jeg har lavet indtil videre! Well done.
Håber i får en FAB dag!
TTYS <3

Synes godt om

Kommentarer