Friday - Just cant get enough

Omg, hvor er den her uge gået hurtigt! Mit hovede er hele tiden en dag bagud, men så bliver man jo glad når man finder ud af at man er en dag tættere på weekenden! Jeg skulle egentlig have blogget mere denne her uge, men som sagt flyver tiden bare og der er bare så meget man skal nå. Hihi - But here i am!

Jeg har fundet de feeedeste sneakers. Har så gerne villet have et par hvide små sneakers til når jeg har jeans på, det ser så fedt ud. - Så har jeg fundet den her side på nettet Footway, som har SÅ mange fede sko! Der er mærker som converse,Malene Birger,Hugo Boss,aPair,Fred Perry,Friis&Co og helt vildt mange andre. De har næsten alle skomærker tror jeg + der er vildt udsalg! :D. Så er det altså her at jeg mister min dømmekraft!
Nå jeg har som sagt forelsket mig dybt i disse sneakers fra Fred Perry, som vil gå PERFEKT til mange af mine jeans! Og så kan man jo ikke leve uden! - Jeg er solgt!
Deres hjemmeside er så pæn og indbydende, med deres lilla nuancer! GIRLY!<3 - og så er den let og overskuelig at finde rundt i. Også fordi at man selv kan sortere efter str, mærker, farver osv. Det er vildt dejligt, så man ikke sidder og kigger en masse sko igennem og forelsker sig i et par man slet ikke passe. Men de magiske knapper - føj til indkøbkurv(tjek) - gå til kasse(tjek).. Når ja og så en helt vildt sød detalje, når man holder musen over sin indkøbskurv, som kommer der ligesom sådan en indkøbsseddel ud. Love it!
Nu har jeg bestilt min Fred Perries! Glæder mig SÅ meget til at modtage dem!! :D. og til at have dem på<3 Lægger et billede op ligeså snart jeg har modtaget dem, så i kan se dem!

Vil putte med min søde, dejlige kæreste nu(som allerede sover), men han skal på arbejde igen imorgen, så når ikke at se ham så meget :(.. Imorgen skal jeg ud med noget familie/veninder og hygge. Lookin forward!<3
Sweeet dreams!
TTYS LOVERS

Synes godt om

Kommentarer