GET RID OF BAD FRIENDS

Hej mine kære.

Jeg tænkte at jeg ville lave et indlæg om hvordan du "kommer af med" dårlige veninder. Det lyder virkelig rough, men truth is at vi møder nye mennesker gennem hele livet og nogle hænger ved fra barndommen, andre falder til eller fra i mellemtiden. Jeg kan fortælle af erfaring at jo ældre man bliver, bliver man bedre til at finde ud af hvem ens rigtig veninder er og hvilke værdier der er rigtige for en. Vi har alle forskellige mønstre for hvordan vi vælger vores omgangskreds og hvor mange vi vælger til at være en del af den. Jeg er selv typen som ikke har én bedste veninde, men mange bedste veninder - jeg kan ikke vælge en over de andre, hehe. Vi er også alle forskellige på vær vores måde og det er det der gør os så fantastisk unikke. Jeg elsker i min pigegruppe at ingen af os er spor ens og at vi er helt forskellige på hver vores måde. Der er heller ikke noget right or wrong og det er heller ikke fordi at jeg siger at dine veninder er dårlige, men vi har alle prøvet de der veninder vi bare ikke orker at lave aftaler med, fordi vi ved at de dræner en for energi og gør en i dårligt humør and you dont need that negativity in your life.

1. Den egoistiske, energidrænende veninde.

Hende der kun tænker på sig selv og egne behov, men ikke dig og dine. Uanset hvad du siger eller fortæller, drejer hele verden sig om hende. Du behøver ikke at holde på den veninde som literally suger al energi ud af dig, istedet for at give dig massere af den.

2. Hende DU altid laver planer med.

Sounds familiar? Jeg har taget mig selv i at være denne veninde nogle gange og jeg skammer mig over det. Det er ikke fedt for nogen at være den der hele tiden tager initiativet og skal lave planer og hvis man så stopper med at lege initiativtager, så glider kontakten ud i sandet. Jeg havde det så dårligt da jeg begyndte at bemærke at mine veninder ikke inviterede mig med til noget længere, and i dont blame them, for hvorfor skulle de? "Melanie kan aldrig alligevel", heldigvis blev jeg opmærksom på det inden det var for sent.

3. Hende der altid får dig til at feel like sh*t

Hvorfor? Har du ikke de bedste intentioner for din veninde måske? Hvorfor skal hun så ikke også have det for dig? For mig er det da netop vigtigt at mine veninder kan være der for mig hvis jeg har lavet noget lort og at de ikke får mig til at få det even worse. Som veninder handler det om at få det bedste frem i hinanden no matter what.

4. Hende der altid opfordre dig til at tage dårlige valg

Det kan være så svært at se selv hvornår ens veninde er "dårligt selskab" og får en til at træffe dårlige valg. Igen når man bliver ældre lære man af erfaring meget bedre at kunne skelne mellem gode og dårlige valg og kan også træffe egne valg for den sagsskyld. Jeg har selv haft veninder der fik mig til at tage dårlige valg ifht. skole, men jeg kom heldigvis hurtigt ud af mit dårlige mønster igen og traf mine egne valg.

5. Den udnyttende veninde

Du ser hende som din veninde, men for hende er du kun god nok når hun kan lån 100kr af dig uden at aflevere dem tilbage, låne din bil eller tøj? She doesnt deserve you.

6. Friends till occupied

Hende som pludselig går under jorden og så pludselig dukker op efter et halvt år fordi hun ikke længere er sammen med den fyr som var vigtigere end jeres venskab, og nu står hun på dit trappetrin med løbende mascara og en pakke stress cigaretter.

7. Hende der taler om dig bag din ryg

Really!!? Noget jeg slet ikke kan tage er bagtaleri og det er absolut ikke i orden at bagtale sine veninder, det er så illoyalt som noget kan være, not OK! Hvis hun har et issue burde i være venner nok til at hun kunne sige det til dig in person.

8. The one-way friend

Hende som du altid skal være der for og lytte til når hendes og hendes kæreste er gået fra hinanden, hun har en midtvejskrise eller what ever. Det er vigtigt at være der for hinanden som veninder, men nogle glemmer at det går both-ways. Du behøver ikke beholde en i dit liv som aldrig er der når du behøver det - thats what friends are for!  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer